Χιλιάδες «αγανακτισμένοι» Θεσσαλονικείς στον Λευκό Πύργο


Χιλιάδες «αγανακτισμένοι» Θεσσαλονικείς στον Λευκό Πύργο

Για τέταρτη μέρα οι «Αγανακτισμένοι στο Λευκό Πύργο», το κίνημα πολιτών που συντονίζεται μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, συνεχίζουν ακάθεκτοι τη διαμαρτυρία του για την κρίση, τα μέτρα λιτότητας και την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Η προσέλευση των Θεσσαλονικέων διαδηλωτών στην παραλία της πόλης, άρχισε στις έξι το απόγευμα και συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, ενώ μέρα με τη μέρα στήνονται και περισσότερες σκηνές στο χώρο.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών καθισμένοι στο πλακόστρωτο της παραλίας συμμετέχουν στη διαδικασία της λαϊκής συνέλευσης, εκφράζουν τις απόψεις τους για την κατάσταση στη χώρα, συζητούν και καταθέτουν προτάσεις για την οργάνωση των δράσεών τους, αλλά και πρακτικά ζητήματα.

Παράλληλα με τη συγκέντρωση, εκατοντάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, έφθασαν στο Λευκό Πύργο με τα ποδήλατά τους και στη συνέχεια έκαναν ποδηλατοπορεία στους δρόμους και τις γειτονιές της πόλης για να ενθαρρύνουν και άλλους Θεσσαλονικείς να αντιδράσουν και να συμμετάσχουν στην ειρηνική κινητοποίηση.

tsantiri.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.