Ιστορικές στιγμές ζει η πλατεία Συντάγματος – 100.000 “αγανακτισμένοι”


Πάνω από 100.000 πολίτες διαδηλώνουν σύμφωνα με πληροφορίες στο Σύνταγμα. Απόδειξη ότι ούτε οι νέοι είναι απολιτικ και αδιάφοροι, αλλά και ο λαός είναι δυνατός και δεν κοιμάται, όπως νομίζουν οι πολιτικοί… Δυστυχώς ο άσχημος καιρός στην Θεσσαλονίκη δεν επέτρεψε μια ανάλογη μαζική συγκέντρωση του κόσμου

Δείτε το φωτορεπορτάζ από το tsantiri.gr:

Συμβαίνει ΤΩΡΑ: Χιλιάδες «Αποφασισμένοι» στο Σύνταγμα [φωτο]Το αδιαχώρητο γίνεται αυτή την ώρα στην πλατεία Συντάγματος από τους «Αγανακτισμένους» – Αποφασισμένους και θυμωμένους πολίτες. Σήμερα ο κόσμος είναι περισσότερος από τις τρεις προηγούμενες μέρες και ο συντονισμός είναι σαφώς καλύτερος από την πρώτη μέρα. Οι πολίτες πλέον έχουν παλμό και φωνάζουν συνεχώς συνθήματα κατά της Κυβέρνησης. Χτυπάνε ρυθμικά τα άδεια οικιακά σκεύη που έχουν φέρει και τραγουδούν όλοι μαζί αγκαλιασμένοι!

Εντύπωση μας έκανε το γεγονός ότι πολλοί από τους «Αποφασισμένους» γνωρίζονται μεταξύ τους. Όπως μας εξήγησαν, πέντε μέρες τώρα είναι συνέχεια μαζί, αφού πολλοί από αυτούς  από την Τετάρτη είτε πηγαίνουν στην πλατεία νωρίς το απόγευμα είτε κατασκηνώνουν και διανυκτερεύουν εκεί. Έχουν καταλάβει πλέον, ότι οι ανησυχίες και οι φόβοι τους είναι κοινοί και ότι μάχονται για τα ίδια ιδανικά.

Πολλά μικρά παιδιά είναι στην πλατεία. Ολόκληρες οικογένειες φωνάζουν συνθήματα ενώ τα βλέμματα κλέβουν οι ανήλικοι «Αγανακτισμένοι» οι οποίοι  κρατούν πανό και σημαίες. Δίνουν ελπίδα μόνο με την ύπαρξη τους σε όλους μας! Ας σημειωθεί τέλος ότι η συγκέντρωση παραμένει ειρηνική και χωρίς κομματικούς χρωματισμούς.

Πάρτε τα παιδιά σας και πηγαίνετε στην πλατεία…

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΧΑΡΑ ΠΕΡΑΤΗ

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Ιστορικές στιγμές ζει η πλατεία Συντάγματος – 100.000 “αγανακτισμένοι”

  1. Ὁ/ἡ Vag γράφει:

    ─ OVER 100.000 ─ LIVE FROM SYNTAGMA Sq: http://t.co/utsfJmj

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.