Φυγάδευσαν τους βουλευτές από το Βασιλικό Κήπο


Φυγαδεύουν τους βουλευτές από το Βασιλικό ΚήποΟμάδα περίπου 200 διαδηλωτών ξέφυγε από το πλήθος επί της Αμαλίας και κατευθύνθηκε προς την πλαϊνή είσοδο της Βουλής επί της Βασ. Σοφίας φωνάζοντας συνθήματα κατά των πολιτικών.

Αυτήν την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη συνεδρίαση εντός του ελληνικού Κοινοβουλίου. Για το λόγο αυτό οι αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο ενισχύονται συνεχώς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι βουλευτές που βρίσκονται στη Βουλή φυγαδεύονται από το Βασιλικό Κήπο.

Οι συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα που μετέχουν στις κινητοποιήσεις του κινήματος των «Αγανακτισμένων» προχώρησαν σε αποκλεισμό όλων των εισόδων και εξόδων που βρίσκονται στο περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου του Κοινοβουλίου.

Στην κεντρική είσοδο επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας, τα πνεύματα είναι οξυμένα, καθώς υπάρχει πλήθος συγκεντρωμένων φωνάζουν συνθήματα κατά της Βουλής και των βουλευτών.

Δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν παραταχθεί μπροστά από τους διαδηλωτές για να αποτρέψουν την επαπειλούμενη εισβολή στο κτίριο της Βουλής, από το οποίο δε μπορούν να αποχωρήσουν βουλευτές και εργαζόμενοι.

Οι διαπραγματεύσεις που έχουν ξεκινήσει αξιωματικοί της αστυνομίας με τους πλέον ψύχραιμους από τους διαδηλωτές, προκειμένου να πειστούν να αποχωρήσουν, δεν έχουν αποδώσει, καθώς οι συγκεντρωμένοι δείχνουν ανυποχώρητοι.

Την ίδια ώρα έχει προκληθεί έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση σε όλους τους δρόμους γύρω από την πλατεία Συντάγματος.

newsbeast.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.