Συγκέντρωση έξω από το mega προγραμματίζουν για την Τρίτη οι ”αγανακτισμένοι”


Βαρύ είναι το κλίμα στο Mega καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που ξεκίνησε με την επίθεση χάκερ στη σελίδα του καναλιού και συνεχίστηκε με τις κακές επιδόσεις του δελτίου ειδήσεων με το που σταμάτησαν τα «Μυστικά της Εδέμ» και εμφανίστηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο δελτίο του Alter. Ανάλογο όμως αναμένεται να είναι το κλίμα και την ερχόμενη εβδομάδα που ξεκινάει αύριο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα «Αγανακτισμένων» του Facebook συγκεντρώνει συμμετοχές προκειμένου να διαμαρτυρηθεί την Τρίτη το βράδυ κατά τη διάρκεια προβολής του δελτίου ειδήσεων έξω από τις εγκαταστάσεις του μεγάλου καναλιού στη Μεσογείων.

Η στάση του σταθμού συνολικά, αλλά και ειδικά ο τρόπος κάλυψης από το δελτίο ειδήσεων των συγκεντρώσεων των «Αγανακτισμένων» στις πλατείες της χώρας, φέρεται να είναι η αιτία του συγκεκριμένου event !
Βαρύ είναι το κλίμα στο Mega καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που ξεκίνησε με την επίθεση χάκερ στη σελίδα του καναλιού και συνεχίστηκε με τις κακές επιδόσεις του δελτίου ειδήσεων με το που σταμάτησαν τα «Μυστικά της Εδέμ» και εμφανίστηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου…
στο δελτίο του Alter.

Ανάλογο όμως αναμένεται να είναι το κλίμα και την ερχόμενη εβδομάδα που ξεκινάει αύριο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα «Αγανακτισμένων» του Facebook συγκεντρώνει συμμετοχές προκειμένου να διαμαρτυρηθεί την Τρίτη το βράδυ κατά τη διάρκεια προβολής του δελτίου ειδήσεων έξω από τις εγκαταστάσεις του μεγάλου καναλιού στη Μεσογείων.

Η στάση του σταθμού συνολικά, αλλά και ειδικά ο τρόπος κάλυψης από το δελτίο ειδήσεων των συγκεντρώσεων των «Αγανακτισμένων» στις πλατείες της χώρας, φέρεται να είναι η αιτία του συγκεκριμένου event !

epanastasi-gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.