Κροκοδείλια δάκρυα απ΄ τους υπουργούς για τις θυσίες του λαού


Περισσεύει η υποκρισία και τα κροκοδείλια δάκρυα απ΄ τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς της κυβέρνησης του μνημονίου. Στην προσπάθειά τους δε να εκτονώσουν την οργή των πολιτών κορυφαίοι υπουργοί δεν διστάζουν να «καταθέτουν τη συμπάθειά τους»στο λαό  και να «αναγνωρίζουν» το δίκιο των αγανακτισμένων πολιτών. Για του λόγου το αληθές ιδού τι λέει σήμερα ο  , εκ των στενών συνεργατών του πρωθυπουργού.

«Οφείλουμε μια μεγάλη συγγνώμη στον λαό, γιατί οι θυσίες είναι άδικες από την φύση τους και ο πόνος υπαρκτός»  δηλώνει ο υπουργός Επικρατείας. Σύμφωνα με τον ίδιο τα μέτρα που λαμβάνονται είναι αναγκαία για να διορθώσουν όπως λέει, στρεβλώσεις της τελευταίας τριακονταετίας. «Βεβαίως υπάρχει δικαιολογημένη λαϊκή δυσφορία , κοινωνική ένταση και ορθά αίσθημα αδικίας», σημειώνει στη συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής, συμπληρώνοντας πως «αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει άλλος δρόμος». Για την ταμπακέρα φυσικά κουβέντα και ούτε λόγος για αυτοκριτική: «Προφανώς έχουν γίνει και λάθη, αλλά δεν είναι η ώρα του καταλογισμού τους» λέει ο υπουργός, νομίζοντας πως οι πολίτες τρώνε κουτόχορτο.

Δηλαδή πότε θα μας πείτε που και γιατί κάνατε τόσα λάθη σε τόσο λίγο διάστημα; Και όχι μόνο αυτό, αλλά έχετε το θράσος στην κυβέρνηση να ζητάτε την συναίνεση του κόσμου για τα λάθη σας και κυρίως για την συνέχιση της λάθος πολιτικής σας…

kentrinews

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.