Ανακρούστε πρύμνα πριν ξεχειλίσει το ποτάμι της λαϊκής οργής


Ανοιξαν απόψε οι κρουνοί της λαϊκής οργής και πλημμύρισαν τους δρόμους της πρωτεύουσας!
Δεν έχει σημασία αν ήταν 5 εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου ή 3 εκατοντάδες,
αν όλοι ήταν από την Αθήνα ή και την επαρχία.Σημασία έχει ότι κατέβηκαν ήρεμα και ειρηνικά,παρά τις προκλήσεις (πχ. στη Βασιλίσσης Σοφίας που έκλεισαν το δρόμο και δεν επιτρέπονταν να κατέβεις προς τα κάτω,λέγεται ότι και λεωφορεία εμποδίστηκαν να πλησιάσουν στην Αθήνα!).

Στη μεγαλύτερη ίσως συγκέντρωση της μεταπολίτευσης κυριαρχούσε το σύνθημα του Πολυτεχνείου:”Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία”!κι από κοντά “κλέφτες-κλέφτες”,”πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από ‘δω”!
Βούλιαξε το Σύνταγμα και οι γύρω δρόμοι,έκδηλη η οργή του αγανακτισμένου κόσμου για το σήμερα και το αύριο των παιδιών του,το δικό του αλλά και της χώρας.Ανθρωποι κάθε ηλικίας,
άνεργοι,εργάτες,υπάλληλοι,συνταξιούχοι,επιχειρηματίες,πέρα από χρώματα και κόμματα,όλοι τους με την ίδια αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους διαδήλωναν για να μπει φρένο στο ξεπούλημα των πάντων,στην εξαθλίωση της ζωής τους.Με στεντόρεια φωνή απαιτούσαν να μπει τέλος στο μνημόνιο 2!Ως εδώ και μη παρέκει.

Αν και σήμερα κύριοι της Κυβέρνησης και σεις κύριοι βουλευτές  δεν συγκινηθήκατε από αυτό το φουσκωμένο ποτάμι της λαϊκής οργής τότε δεν είστε άνθρωποι!Αν επιμένετε κόντρα σ’ αυτή τη λαοθάλασσα να περάσετε το “μεσοπρόθεσμο” ή όπως αλλιώς το βαφτίσετε τότε είστε όντως υπηρέτες ξένων συμφερόντων.Δεν μπορεί αυτή η οργή να μην έφτασε στ’ αυτιά σας;Δεν μπορεί να είστε τόσο αναίσθητοι που να μην σας άγγιξε.Εστω και τώρα την τελευταία ώρα ανακρούστε πρύμνα για το καλό της χώρας και του λαού της,πριν ξεχειλίσει το ποτάμι της λαϊκής οργής!

http://zeidoron.blogspot.com/2011/06/blog-post_06.html

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.