ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ – ΜΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ . . .


ΑΓΑΠΗΤΟΙ  ΦΙΛΟΙ,                                                                                                                           5.  6.  2011

ΣΤΟΝ  ΟΡΥΜΑΓΔΟ  ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ  ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΩΝ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ,  Η  ΨΥΧΡΑΙΜΗ  ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ

ΤΗΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  ΤΟΥ  ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟΥ  ΧΡΕΟΥΣ  ΜΑΣ,  ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ  ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ  ΣΤΗΝ  ΑΝΤΙΚΕΙ-

ΜΕΝΙΚΗ  ΕΚΤΙΜΗΣΗ,  ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ  ΚΑΙ  ΟΡΘΗ  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ  ΤΩΝ  ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ  ΠΟΥ  ΤΟ  ΔΗΜΙΟΥΡ-

ΓΗΣΑΝ.  ΤΟ  ΚΑΤΩΤΕΡΩ  ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ  ΟΠΩΣ  ΤΟ  ΛΑΒΑΜΕ  ΑΠΟ  ΑΓΝΩΣΤΟ  ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΜΕ  ΜΟΝΟ  ΟΤΙ  ΔΕΝ  ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ  ΟΛΕΣ  ΤΙΣ  ΑΙΤΙΕΣ  ΤΗΣ   ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ  ΜΑΣ,  ΔΙΟΤΙ

ΔΕΝ  ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ  ΚΑΘΟΛΟΥ  ΣΤΗΝ  ΠΛΗΡΗ  ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗ – ΑΠΟΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΠΟ  ΤΟΝ  “ΕΘΝΑΡΧΗ”  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΤΗΝ  ΕΚΤΙΝΑΞΗ  ΤΩΝ  ΔΗΜΟΣΙΩΝ  ΔΑΠΑΝΩΝ  ΜΕ  ΤΙΣ  ΧΑΡΙΣΤΙΚΕΣ – ΧΩΡΙΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ  ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ- ΑΥΞΗΣΕΙΣ  ΤΩΝ  ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ  ΜΕ . . . ΔΑΝΕΙΣΜΟ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΔΙΑΔΟΧΟ

ΤΟΥ  ΑΝΔΡΕΑ  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,  ΣΗΜΙΤΗ  ΚΑΙ  ΓΑΠ.

 

ΦΙΛΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΙΑ   2010

Αντ.  Αντωνιάδης  –  Διαχειριστής

=============================================================

 

Χρεωμένοι νεοέλληνες: η μεγαλύτερη αλήθεια που ειπώθηκε ποτέ

(παραφράζοντας γνωστό άρθρο)

 

Είμαι 20 χρόνια στον χώρο της πληροφορικής και με την ιδιότητα αυτή έχω εγκαταστήσει μηχανογραφικό εξοπλισμό σε πάνω από 5.000 επιχειρήσεις όλων των ειδών….Εχω γνωρίσει προσωπικά τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων, τους υπαλλήλους, τον τρόπο,  λειτουργίας τους.

Ενα ακόμα στοιχείο είναι ότι ποτέ δεν μπλέχτηκα σε κάποια κλίκα όπως τις ονομάζω. Πασοκικές κλίκες, νεοδημοκρατικές, κομμουνιστικές, οικολογικές, ροταριανές, μασωνικές, γιαχουβάδων, πεντηκοστιανών, δικηγόρων, μηχανικών, ιδιοκτητών καφέ, συνδικαλιστών και άλλες πολλές. Προτίμησα να μην μπλεχτώ γιατί σε κάθε μία κλίκα υπήρχε μία ιδιαίτερη κακοσμία διαφθοράς. Ετσι προτίμησα να κρατήσω ψηλά την μοναδική σημαία που με εμπνέει.

Την Ελληνική σημαία.

 

ΔΙΑΛΥΣΗ  ΤΩΝ  ΜΥΘΩΝ

Μύθος Πρώτος: Η αλήθεια είναι σχετική και ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του αλήθεια  Λάθος. Η αλήθεια είναι μία, μπναδική, απόλυτη,  μας  αφορά όλους ανεξαιρέτως και είναι αδιαπραγμάτευτη.  Δεν επιδέχεται εξαιρέσεις, αρνήσεις, αδιαφορία. Κάθε φορά που  την παραβιάζουμε έχει συνέπειες στην ζωή μας

 

Μύθος Δεύτερος: Είμαστε Υπερ-ΕΛΛΗΝΕΣ και όλοι είναι εναντίον μας. ΛΑΘΟΣ.  Είμαστε  απλά κουτοπόνηροι  και  κακομαθημένοι.  Κάνομε την  ζαβολιά  μας και  νομίζομε  ότι  οι  άλλοι  δεν  την  αντιλαμβάνονται !   Παραθέτω  σαν  παράδειγμα  μερικά  γεγονότα  που  όλοι  τα ζήσαμε

α) Την εποχή του χρηματιστηρίου 1998 – 2000 σχεδόν όλοι οι Ελληνες έπαιζαν στο χρηματιστήριο. Τότε υπήρχε  ο    ονομαστός  “αέρας”. Δηλαδή αγόραζα μετοχές 1.000.000  δρχ  και έπρεπε εντός 3 ημερών να καταθέσω τα χρήματα αυτά. Εκείνη την εποχή οι μετοχές ανέβαιναν με 8% (το μέγιστο όριο τότε) κάθε ημέρα. Χρησιμοποιώντας ένα απλό κόλπο, καταργώντας μία πράξη στην ουσία, έγιναν όλοι πλούσιοι.

Ορίστε το πως γινόταν η κλοπή. Την 3η ημέρα που τελείωνε η προθεσμία της κατάθεσης χρημάτων είχαν γίνει οι

εξής πράξεις:

Ημέρα 1η :  Αγορά μετοχών αξίας 1.000.000 δραχμών  +8% κέρδος  Νέα αξία 1.080.000  Κέρδος 80.000 δρχ.

Ημέρα 2η  :  Αξία μετοχών 1.080.000 δρχ.+ 8% κέρδος, Νέα αξία 1.166.400 δρχ.  Κέρδος  86.400  δρχ

Ημέρα 3η :  Αξία μετοχών 1.166.400 δρχ. + 8% κέρδος    Νέα αξία 1.259.712 δρχ.  Κέρδος  93.312  δρχ

Εδώ λοιπόν γινόταν το μεγάλο κόλπο. Χωρίς να έχω καταθέσει το 1.000.000 δρχ. που έδωσα εντολή να αγοραστούν οι μετοχές, ζητούσα να πουληθούν οι μετοχές και η χρηματιστηριακή εταιρεία να κρατήσει το 1.000.000 δρχ. από την διαφορά των κερδών μου. Ετσι είμασταν όλοι ευχαριστημένοι. Η χρηματιστηριακή έπαιρνε το 1.000.000 που όφειλε στο χρηματιστήριο, κέρδιζε το ποσοστό της και εγώ κέρδιζα  259.712  δρχ. που εκείνη την εποχή ήταν ένας δυνατός μισθός.

 

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ:

α) Στις 10 το πρωί που άνοιγε το χρηματιστήριο, παρατούσαν σχεδόν όλοι τις δουλειές τους και έτρεχαν στις χρηματιστηριακές που γέμιζαν μέχρι τις 14.00 που έκλεινε το χρηματιστήριο. Εγώ ήμουν ο χαζός που έτρεχα

“σφαίρα” για να επιδιορθώσω τις βλάβες των Η/Υ, γιατί οι πελάτες έχαναν λεφτά κάθε λεπτό που περνούσε.

β) Ο κάθε μονόφθαλμος άνοιγε χρηματιστηριακή εταιρεία. Ολοι οι τυφλοί έπαιζαν χρηματιστήριο. Πέρα από τον “αέρα” που έπαιζε ο “απλός κοσμάκης”, έπαιρνε καταναλωτικά δάνεια για να παίξει στο χρηματιστήριο, πιστωτικές κάρτες, πουλούσε σπίτια, αυτοκίνητα για να παίξει  στο χρηματιστήριο και να πάρει καινούργια.

γ) Οι αγορές lifestyle (της πλουτοκρατίας) από τον “απλό κοσμάκη” είχαν φτάσει στα ύψη. Μercedes, BMW,

Porsche, ακριβά έπιπλα, ακριβά ρούχα, ακριβά χαλιά. Μου έχει μείνει η ανάμνηση από ένα χρηματιστή “Μην πατάς

στο χαλί. Το αγόρασα 1.500.000 δρχ.”  ! ! !

 

ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ:

Σχεδόν όλοι του ενεργού πληθυσμού από όλες τις κοινωνικές τάξεις. Λίγοι άνθρωποι που είχαν ηθική και αξίες έμειναν έξω από το κόλπο. Εδώ θα καταλάβετε ότι η  φράση  “μαζί τα φάγαμε”, ανταποκρίνεται  στην πραγματικότητα.

Είδα την “κουτσή Μαρία” με χαρτοφυλάκιο 250.000.000 δρχ. και να το αυγατίζει, είδα τον ταξιτζή  με 75.000.000 δρχ. χαρτοφυλάκιο και τα 2 νέα MERCEDES ταξί, είδα την μικρή χρηματιστηριακή να κάνει ημερήσιο τζίρο 1 δις δρχ. (1.000.000.000), είδα τις εταιρείες, είδα τους βουλευτές, τους δημόσιους υπαλλήλους. Εφαγαν όλοι, μικροί μεγάλοι, με χρυσά κουτάλια. Απλά δεν είχε διάρκεια γι’ αυτό και διαμαρτύρονται. Θυμίζω την παροιμία “Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται”, που τα λέει όλα και δεν επιδέχεται καμία αντίρρηση. Το μεγάλο κλέψιμο ήταν  ήταν  η  καταστροφή  και όχι η ελεύθερη αγορά.

 

ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ

α) Σε συνέντευξη του στην ΝΕΤ  ο τότε υπουργός Παπαντωνίου είχε πει ότι το 1% του ΑΕΠ της χώρας μας  ήταν 500 δις δρχ. (500.000.000.000 δρχ.) Η Ελλάδα τότε άξιζε 500 τρις δρχ. (500.000.000.000.000) περίπου !

β) Εκείνη την εποχή καθημερινά στο χρηματιστήριο γινόταν ένας τζίρος από 300 δις δρχ. έως 800 δις δρχ. Παιζόταν καθημερινά περίπου  το  1% του ΑΕΠ της Ελλάδος.

γ) Η εποχή του χρηματιστηρίου κράτησε 2 χρόνια,  1998 – 2000 (600 εργάσιμες μέρες περίπου). Χρησιμοποιώντας

την απλή  αριθμητική (την μαθαίνουμε όλοι στο δημοτικό) και ένα κομπιουτεράκι κάνουμε τον πολλαπλασιασμό

α * γ = β για να βρούμε περίπου το μέγεθος της ζημιάς από την κλοπή που έγινε στο “σκάνδαλο του xρηματιστηρίου”.

500 δις δρχ. Χ  600 ημέρες = 300.000 τρις εκατομ.  δραχμές περίπου παίχτηκαν τις μέρες του χρηματιστηρίου.

Δείτε το και ολόκληρο: 300.000.000.000.000 δρχ. 

Δείτε το γραπτά: 300 τρις  εκατομμύρια δραχμές.

Δείτε και σε ευρώ: 300 000 000 000 000 / 340,75 = 8,80410858 × 1011

Σας φαίνεται τρελό, αμύθητο το νούμερο αυτό; Είναι αμύθητο γιατί το έκανε το αμύθητο κόμμα του χρηματιστηρίου.

 

ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ:  Αυτό που ζούμε σήμερα. Αυτό που θα ζήσουμε τα επόμενα χρόνια. Αυτά που θα ζήσουν τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας. Καταστρέψαμε το μέλλον των παιδιών μας. Τα παιδιά θα την πληρώσουν, που τόσο υποκριτικά λέμε ότι νοιαζόμαστε γι αυτά.  Η τιμωρία θα έρθει και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πολύ βαριά. Να τεκμηριώσω και γιατί:

 

Με τα ανύπαρκτα χρήματα αγοράσαμε πραγματικά αντικείμενα, όπως αυτοκίνητα, κουζίνες, σκάφη κλπ κλπ. Ολα αυτά τα αντικείμενα ήταν παραγωγή ξένων χωρών και ελάχιστα δικά μας γιατί είμαστε ξενομανείς μαζί με τα άλλα. Με ιδιαίτερη αγάπη στα γερμανικά προϊόντα. Αγοράσαμε όλα αυτά τα πραγματικά αντικείμενα με υποσχέσεις προς τους ξένους. “Θα σε πληρώσω…”, “δώσμου δανεικά και ΘΑ σε πληρώσω…” κλπ.

 

Τώρα ήρθε η ώρα να εκπληρώσουμε όλα αυτά τα “ΘΑ” και να πληρώσουμε τον λογαριασμό για αυτά που καταναλώσαμε. Πέφτουμε λοιπόν από τα σύννεφα, γιατί τα ποσά είναι αμύθητα, όπως και η κατανάλωση μας ήταν αμύθητη (θέλαμε το καλύτερο) και διαπιστώνουμε ότι δεν έχουμε φράγκο στην τσέπη μας. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια, κάποιοι από εμάς προσπαθούν να την γλυτώσουν και ρίχνουν το φταίξιμο στους “‘άλλους” για να πληρώσουν. Φταίνε οι παγκοσμιοποιητές, οι αμερικανοί, οι  άγγλοι, οι ρώσοι… άλλα όπως τελειώνει η διαφήμιση ειρωνικά… Γιατί να πληρώσουν κάποιοι και όχι όλοι;

Οι ξένοι : Είναι αυτοί που κυριολεκτικά έπεσαν από τα σύννεφα. Μας θαύμαζαν… Μας βοήθησαν… Μας έκαναν ισάξιους… και τώρα διαπιστώνουν ότι τους πηδήξαμε. Τους χρησιμοποιήσαμε με τον χειρότερο τρόπο. Ακόμα και σήμερα δεν ξέρουν την πραγματική ζημιά. Την μαθαίνουν σιγά σιγά κάθε μέρα που περνάει. “Εις υγείαν του κορόιδου…” λέγαμε και καταναλώναμε. Οταν γλεντάς δεν κρατάς λογαριασμό τι χάλασες.

Εύχομαι, ελπίζω και προσεύχομαι οι ξένοι να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και τον πολιτισμό τους και να μην θελήσουν να μας εκτελέσουν εν ψυχρώ ή με βασανιστήρια για όσα έχουμε κάνει. Αν συμβεί αυτό, πιστεύω ότι θα μας επιβάλουν την πειθαρχία τόσο πολύ που η χούντα θα είναι αστείο μπροστά τους. Το ανέκδοτο, ένας αστυνομικός για κάθε Ελληνα θα γίνει πραγματικότητα και ο αστυνομικός θα είναι γερμανός.

 

ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΛΠΑ – Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΜΥΘΩΝ

Φάγαμε ακόμα:

1ο Πακέτο Ντελόρ

2ο Πακέτο Ντελόρ

3ο Κοινοτικό πλαίσιο Γ’ ΚΠΣ

4ο Κοινοτικό πλαίσιο ΕΣΠΑ (αυτό δεν προλάβαμε να το φάμε όλο… μας πήραν χαμπάρι).

Φρουτάκια (τα θυμάστε;)

Ο νόμιμος τζόγος άλλα ΟΠΑΠ

Ο παράνομος τζόγος

Το ποδόσφαιρο και το άγριο ξέπλυμα χρήματος

Γιγάντωση τραπεζών 1996 έως σήμερα

Καταναλωτικά δάνεια

Στεγαστικά δάνεια

Επιχειρηματικά δάνεια

Θαλασσοδάνεια σε εταιρείες, εφημερίδες, κανάλια, κόμματα

Επιδοτήσεις σε αγρότες με εκτάσεις όσο η ευρώπη  !

Αποζημιώσεις σε αγρότες με εκτάσεις όσο η ευρώπη  !

Επιδοτήσεις σε κτηνοτρόφους με ανύπαρκτα ζώα μεγέθους αμερικανικού κοπαδιού.

Αποζημιώσεις σε αγρότες με ανύπαρκτα ζώα μεγέθους αμερικανικού κοπαδιού.

Επιδοτήσεις

Υπερτιμολογήσεις

Στρογγυλοποίηση τιμών προς τα πάνω με την αλλαγή του ευρώ  #   Μίζες   Κ.Ε.Κ. (που το θυμήθηκα…)

Κατασκευές με τα φτηνότερα υλικά  #  Ημιυπαίθριοι (που έχτισαν παράνομα Μηχανικοί και τεχνίτες με την διαπλοκή συμβολαιογράφων-δικηγόρων)

Εκμετάλλευση αλλοδαπών (από τους αλβανούς του 1990 στους πακιστανούς του σήμερα)

Φοροδιαφυγή (ευχαριστούμε τους λογιστές μας. Σήμερα κόψε, φτάνει μην κόβεις, είμαστε στο αφορολόγητο)

Η ποιότητα των επιχερήσεων μας… Από τα εκατοντάδες χιλιάδες βίντεοκλαμπ το 1980, στα σουβλατζίδικα, πιτσαρίες, καφετέριες του σήμερα  !

 

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟ ΜΥΘΟΥ ΤΩΝ ΥΠΕΡ-ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ολα τα παραπάνω συνομολογούν ότι δεν είμαστε αυτοί που πιστεύουμε. Οι πράξεις μας δείχνουν ότι είμαστε κλέφτες, ψεύτες, κομπλεξικοί, ηλίθιοι,  κουτοπόνηροι, κακορίζικοι, ανίκανοι, βάνδαλοι, απείθαρχοι, αμόρφωτοι χωρίς καμία παιδεία. Είμαστε ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι. Από ‘ξω κούκλα και από μέσα πανούκλα όπως λένε παροιμίες. Στο σταυροδρόμι της Αρετής και της Κακίας εμείς διαλέξαμε αυτό της Κακίας και ας μάθαμε στο σχολείο ότι ο Ηρακλής διάλεξε τον δρόμο της Αρετής.

 

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Οσο είμαστε και κινούμαστε στον δρόμο της Κακίας μόνο συμφορές μας περιμένουν μπροστά. Με όλα αυτά που ζείτε τον τελευταίο καιρό, πρέπει να το έχετε καταλάβει.

Θα πρέπει να γυρίσουμε πίσω όλη την διαδρομή που κάναμε στον δρόμο της Κακίας μέχρι να φτάσουμε πάλι στο σταυροδρόμι και εκεί να πάρουμε τον δρόμο της Αρετής.

Οι εχθροί της πατρίδας μας, των παιδιών μας είμαστε εμείς οι ίδιοι και κανένας Ιησούς Χριστός, από Μηχανής Θεός, καμία τεχνολογία δεν μπορεί να τα σώσει. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε και να σταματήσουμε να καταστρέφουμε. Μία συμβουλή να σας δώσω, γιατί η παροιμία λέει “Ακουσε γέρου συμβουλή και παιδευμένου γνώση” και εγώ παιδευμένος είμαι. Κατεβάστε όλες τις σημαίες που με πάθος κουνάτε σήμερα. Του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΚΚΕ , των συνδικαλιστών, του ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, των φοιτητών, των αναρχικών, των . . . .  κλπ.

 

Υψώστε στην καρδιά σας και στην ψυχή σας την Ελληνική σημαία που αυτή κουβαλάει την ιστορία χιλιάδων ετών. Κοιτάξτε την και από μέσα σας πείτε

“Συγνώμη Ελλάδα μου που σε πρόδωσα και σε πλήγωσα”.

Ας μην αργούμε άλλο… ο δρόμος της επιστροφής είναι μακρύς…

Aggelos

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ – ΜΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ . . .

 1. Ὁ/ἡ giorgos γράφει:

  Φίλε Aggelos,
  δεν μου αρέσει το τσουβάλιασμα.
  Αν σου αποδείξω ότι ποτέ δεν έπαιξα στο χρηματιστήριο, θα με πεις βλάκα; Γιατί τότε έτσι μ’ έλεγαν.
  Υπάρχουν πάρα πολλοί Έλληνες που αποφεύγουν τον τζόγο. Συνειδητά!
  Γιατί μας τσουβαλιάζεις;
  Γιατί δίνεις συγχωροχάρτι σ’ αυτούς που διέταξαν να μπουν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών οργανισμών στο χρηματιστήριο;
  Δηλαδή επειδή εσύ έχασες την περιουσία σου στο καζίνο, θέλεις όλοι να συνεισφέρουμε;
  Μ’ ένα τρόπο θα συναινέσω μαζί σου.
  Να παραδεχτείς ότι το παιχνίδι ήταν μεγάλο και δεν το κατάλαβες. Όπως κι εγώ άλλωστε. Αν το είχα καταλάβει τότε, θα δάγκωνα τα χέρια των γνωστών και φίλων που τους έβλεπα να ρίχνουν στο χρηματιστήριο τους κόπους μιας ζωής.
  Να παραδεχτείς ότι η Ελλάδα κινδυνεύει σοβαρά από εξωτερικούς και εσωτερικούς εχθρούς του ανθρώπου και του Έλληνα, που προσπαθούν με εργαλείο το χρήμα να μας υποδουλώσουν.
  Να παραδεχτείς ότι όσο και να δουλέψουμε εμείς και τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας δεν πρόκειται να μας αφήσουν να ξεχρεώσουμε. Άπαξ και δήλωσες σκλάβος τελείωσε.
  Αν τα παραδεχθείς αυτά τότε ναι, είμαι μαζί σου. Και μαζί σου θα ψάξω λύσεις. Αλλιώς έχω την αίσθηση ή ότι δεν βλέπεις ή ότι δεν θέλεις να δεις!

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.