Β. Παπανδρέου προς Γ. Παπακωνσταντίνου: “Τον Οκτώβρη του 2009 σου είπα να πάρεις μέτρα και εσύ με αντιμετώπισες σαν UFO”!


 

Πανικός στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ!

Τα ακούει κανονικά αυτή την ώρα ο Γ. Παπακωνσταντίνου από τους 90 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην ΚΤΕ Οικονομικών.

Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση της Βάσως Παπανδρέου που μιλούσε σε πρώτο ενικό στον Υπουργό Οικονομικών, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα!

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν η Βάσω Παπανδρέου είπε στον Υπ. Οικονομικών: «Τον Οκτώβρη του 2009 σου είπα να πάρεις μέτρα και εσύ με αντιμετώπισες σαν UFO»!!!

«Δεν υπάρχει σχεδιασμός» είπε στον Γ. Παπακωνσταντίνου, ενώ έστρεψε τα βέλη της κατά του open government. «Χρησιμοποιείτε το opengov για να δικαιoλογείτε τους κολλητούς σας».

Παράλληλα, χρησιμοποίησε μια ρήση ενός Γάλλου πολιτικού λέγοντας «Όταν εκβιάζεται η Βουλή, δολοφονείται η δημοκρατία».

Ο Ανδρέας Μακρυπίδης ζήτησε περισσότερη ανάπτυξη, ενώ ο Κώστας Γείτονας ζήτησε να μην υπάρξει μείωσε στο αφορολόγητο όριο.

Η κα. Παναρίτη αναρωτήθηκε απευθυνόμενη στον Υπουργό Οικονομικών πως θα διασφαλιστεί ότι δεν θα ληφθούν και νέα μέτρα.

Τέλος, ο Π. Κουρουπλής είπε επίσης σε πρώτο ενικό στον Γ. Παπακωνστανίνου «Δεν βγαίνει το πρόγραμμα κ. Υπουργέ».

Ο Γ. Παπακωνστανίνου “ανακρίνεται” από τους βουλευτές του κόμματος, στην ΚΤΕ Οικονομικών, έχοντας άσχημη εμπειρία από την τελευταία πριν το Πάσχα, για το θέμα των τυχερών παιχνιδιών, όταν και είχε δεχθεί τα πυρά βουλευτών.

Το γεγονός ότι 62 βουλευτές έχουν ζητήσει να πάρουν το λόγο, δείχνει το κλίμα που επικρατεί, αλλά και το τι ακούει ο Γ. Παπακωνσταντίνου.

Ο Γ. Παπανδρέου αποφάσισε να μην παραβρεθεί, αφήνοντας τους υπόλοιπους να «βγάλουν το φίδι από την τρύπα», καθώς τα εσωκομματικά θυμίζουν «καζάνι που βράζει».

Στις 5 το απόγευμα τη σκυτάλη θα πάρει το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος, προκειμένου να περάσει και από εκεί το Μεσοπρόθεσμο, που αποτελεί σημείο αιχμής για τους βουλευτές, κατ’ άλλους το «κόκκινο πανί».

Σε σημερινό δημοσίευμα των Financial Times, το κίνημα των «16» του ΠΑΣΟΚ αναλύεται εκτενώς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας οι «αντάρτες» ανέρχονται στους 30 που απειλούν με παραίτηση!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Ιουνίου 7, 2011

http://olympia.gr/2011/06/07/%CE%B2-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B3-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85/

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.