Κάθε ΜΜΕ που κλείνει, μια αλυσίδα λιγότερη


Έχει γίνει πλέον κατανοητό απ’ όλους, ακόμα και από εκείνους που δεν θέλουν ή δεν τους συμφέρει να το παραδεχτούν, ότι προκειμένου να αλλάξει ρότα αυτή εδώ η χώρα και να μπει στην τροχιά που αρμόζει στον πολιτισμό και στην ιστορία της, δηλαδή αφενός σε τροχιά ανάπτυξης, αφετέρου στην παγκόσμια πρωτοπορία της δημοκρατίας και του πολιτισμού, αναγκαία προϋπόθεση είναι να καταρρεύσει αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που επί τόσες γενεές έχει καπελώσει το ταλέντο και απομυζά τη δημιουργικότητα των Ελλήνων.

Χωρίς την πλήρη κατάρρευση του παλιού πολιτικού συστήματος (θεσμών και πολιτικού προσωπικού), που κρατά τα κλειδιά και φρενάρει οποιαδήποτε αλλαγή, καμία προσπάθεια του λαού και καμία οικονομική θυσία δεν πρόκειται να αποδώσουν. Τα μνημόνια είναι καθαρά μια προσπάθεια διάσωσης αυτού του καρκινώματος που κατατρώγει ολόκληρο το κοινωνικό σώμα, προκειμένου άφρονα να επιβιώσει το ίδιο.

Όμως για να καταρρεύσει το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, θα πρέπει πρώτα να καταρρεύσουν τα δόντια του, που δαγκώνουν το μυαλό του λαού και το κρατούν φυλακισμένο. Θα πρέπει δηλαδή πρώτα να καταρρεύσουν τα κρατικοδίαιτα ΜΜΕ, που κρατούν την κοινωνία σε καταστολή, προκειμένου να επιβιώνει σε βάρος της αυτό το κρατικοδίαιτο πολιτικοοικονομικό σύστημα.

Κάθε κρατικοδίαιτο λοιπόν ΜΜΕ που κλείνει είναι και μια αλυσίδα λιγότερη για την απελευθέρωση του ελληνικού λαού.

hassapis-peter

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Κάθε ΜΜΕ που κλείνει, μια αλυσίδα λιγότερη

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΒΡΟΥΒΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.