ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΡΙΟ…


Στις αυριανές εκδηλώσεις, αλλά και σε όσες άλλες επακολουθήσουν, θα πρέπει οι μεν διαδηλωτές να έχουν συνεχώς υπ όψη τους, ότι οι αστυνομικοί που θα είναι παρατεταγμένοι απέναντί τους με τις ασπίδες, είναι  τα αδέλφια τους, τα παιδιά τους , οι φίλοι τους, που υποφέρουν και αυτοί τα πάνδεινα με τα νέα κυβερνητικά μέτρα, που πληρώνονται και αυτοί με μισθούς πείνας και που έχουν διαταχθεί να κάνουν μία συγκεκριμένη υπηρεσία η οποία σαφέστατα δεν τους ενθουσιάζει και δεν τους ευχαριστεί…

Παγιδευμένοι από τους “στρατιωτικούς” κανονισμούς που τους διέπουν, δεν έχουν τη  ευχέρεια να αρνηθούν την εκτέλεση της υπηρεσίας που έχουν διαταχθεί.
Είναι οι  διατεταγμένοι κυμματοθραύστες της οργής ενός εξαπατημένου και εξαγριωμένου λαού, του οποίου και αυτοί είναι αναπόσπαστα μέλη.
Θα πρέπει λοιπόν να ληφθούν όλα αυτά σοβαρά υπ όψιν.

Από την άλλη πλευρά, οι αστυνομικοί, πρέπει να έχουν και αυτοί υπ όψη τους ότι στους διαδηλωτές είναι  οι γονείς τους, τα αδέλφια τους,τα παιδιά τους, οι φίλοι τους, δεν είναι εχθροί αλλά συμπάσχοντες με αυτούς, με τη μόνη διαφορά ότι αυτοί δεν δεσμεύονται από  Υπηρεσιακούς κανονισμούς και έχουν το πλεονέκτημα να εκφράζονται ελεύθερα και να διαδηλώνουν .
Θα πρέπει επίσης να έχουν υπ όψη τους ότι στις δημοκρατίες ο λαός είναι ο κυρίαρχος και ο τεράστιος αριθμός των διαδηλωτών θα πρέπει να τους προβληματίσει…


Προσοχή λοιπόν να μην υπάρξουν συγκρούσεις,ούτε τραυματισμοί από καμία “πλευρά”. Το πλευρά το βάζουμε σε εισαγωγικά, γιατί και οι μεν και οι δε είναι στην ίδια πλευρά.
Είναι όλοι θύματα της ακόρεστης και ατέρμονος κατασπατάλησης και υπεξαίρεσης του δημοσίου χρήματος από ορισμένους επίορκους του δημοσίου βίου.

 Ας επικρατήσει η λογική και η αμοιβαία αυτοσυγκράτηση, υπό το πρίσμα του 120ου άρθρου του Συντάγματος.

http://www.efenpress.blogspot.com/
EFENPRESS

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.