ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ : Το χρέος των αγανακτισμένων είναι να συνεχίσουν και να απορρίψουν το δούλεμα του δικομματισμού


Ανεξάρτητα από την επιτυχή κατάληξη της διάλυσης του σημερινού πολυπληθέστερου συλλαλητηρίου με τη μεθοδευμένη συνεργασία κυβερνητικών φορέων με το παρακράτος, την αλόγιστη  χρήση  χημικών και μιας τρομοκρατικής βίας που ασκήθηκε από τις δυνάμεις (αν)ασφαλείας το πλέον ελπιδοφόρο γεγονός που γέννησε προσδοκίες σε όλους τους Έλληνες, το κίνημα των Αγανακτισμένων (και όχι αναγνωρίσιμων και ταυτοποιημένων Ελλήνων) θεωρώ ότι ήταν ο κύριος λόγος που το έντρομο καθεστώς πολιτικό σύστημα αναγκάστηκε να εφαρμόσει το plan b.

Αντιλαμβανόμενο το σύστημα (που λειτουργεί καθ’ υπόδειξη) πως έφτασε στο σημείο 0 να απολέσει την κυριαρχία του και διαβλέποντας τον κίνδυνο να μη μπορέσει να διατηρήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν δίστασε να περάσει στην παραπλάνηση των πολιτών με την επί θυρών σχηματισμό μιας Κυβέρνησης Εθνικής Απάτης.
Μιας συνέχειας δηλ. του αποτυχημένου και ξενόδουλου πολιτικού καθεστώτος που μόνο συμφορές και εξαθλίωσε προσέφερε στον ελληνικό λαό και μείωση της εθνικής μας κυριαρχίας.
Αν και το κίνημα των Αγανακτισμένων ταυτίστηκε με την απόρριψη του μνημονίου και της τρόϊκας με το τρίπτυχο  “δεν χρωστάμε, δεν πουλάμε, δεν πληρώνουμε” και το αίτημα της αμεσοδημοκρατίας θεωρώ ότι αυτά συνοψίζονται στην επιταγή για γκρέμισμα της διακομματικής συνενοχής και συγκάλυψης με ταυτόχρονη αλλαγή του συντάγματος που ευθύνεται (παράλληλα με τα πρόσωπα) διαχρονικά για τις προϋποθέσεις της επικρατούσας εκφύλισης.
Έτσι πιστεύω ότι είναι αδήριτη ανάγκη η συνέχιση της ανάπτυξης του κινήματος των πλατειών που θα πρέπει στην πράξη να δείξει την αντίθεσή του στο σικέ παιχνίδι που στήνουν οι άνθρωποι της Bilderberg  και των αγορών.
Ας τους δώσουμε να καταλάβουν πως το δούλεμα τελείωσε. Πως ξυπνήσαμε και πως τέτοιου είδους παιχνίδια δεν ενδιαφέρουν εμάς αλλά τους πάτρωνες των ψευτοηγετών και καταδικασμένων στη συνείδησή μας.
Η προσπάθεια εκτόνωσης δεν είναι λύση κύριοι.
Η μοναδική διέξοδος είναι να εξαφανιστείτε.
Είστε χρεωμένοι με όλα όσα έχουμε στην πλάτη μας.
Εσείς μας φέρατε εδώ.
ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!
ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ.

activistika

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ : Το χρέος των αγανακτισμένων είναι να συνεχίσουν και να απορρίψουν το δούλεμα του δικομματισμού

  1. Ὁ/ἡ ΕΛΑ, ΝΤΕΕΕΕ γράφει:

    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ 50 ΕΔΡΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ;;;;;

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.