Στον ανελέητο πόλεμο των Αλαφούζου-Κουρή παρενέβη η ΕΣΗΕΑ-η τυφλή Δικαιοσύνη κωφεύει!!!


Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε καθημερινοί μάρτυρες του ανελέητου-μαφιόζικου πολέμου μεταξύ των Βουβαλιών της “ενημέρωσης” Αλαφούζου και Κουρή.Δυστυχώς σ’ αυτή την απύθμενη βρωμιά που κατακλύζει τους τηλεοπτικούς μας δέκτες συμμετέχουν και τα βατραχάκια των δύο εμπλεκομένων καναλιών ΣΚΑΪ και ΑΛΤΕΡ,ως πιστολάκια στα χέρια των δύο επιχειρηματιών.Η τυφλή Δικαιοσύνη για ακόμα μια φορά κωφεύει σε όσα εκστομίζονται εκατέρωθεν,που αν ισχύουν παραβιάζουν ολόκληρο τον ποινικό και φορολογικό κώδικα.Κι αν πάλι δεν ισχύουν μιλάμε για ασύστολη διασπορά ψευδών ειδήσεων από τα δύο κανάλια!
Ευτυχώς συγκινήθηκε έστω και καθυστερημένα η ΕΣΗΕΑ και στην προσπάθειά της να σώσει τα βατράχια μέλη της εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ
Ακαδημίας 20, 106 71 Αθήνα Τηλ.: 3632 601-5 Fax : 3675 530

Αρ. πρωτ. 193/16.06.11

Ανακοίνωση

Θλιβερό φαινόμενο που πλήττει την ίδια τη δημοσιογραφία, αποτελεί η αντιδικία μεταξύ μεγαλοεκδοτών, που περνάει μέσα από τα Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία ελέγχουν. Αλληλοκατηγορίες, «αποκαλύψεις» και άλλα ανάλογα με προφανείς στόχους, δεν εντάσσονται στη λειτουργία της ελεύθερης ενημέρωσης, αλλά ενέχουν στοιχεία που θυμίζουν εκκαθάριση λογαριασμών.
Είναι αυτονόητο πως η οποιαδήποτε εμπλοκή δημοσιογράφων στις πρακτικές αυτές, αντιβαίνει προς τους κανόνες της δεοντολογίας.

Το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας

της ΕΣΗΕΑ

zeidoron

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.