Ο ανασχηματισμός φέρνει παραπέρα πτώση στο ΠΑΣΟΚ!


Για πρώτη φορά σε μέτρηση της εταιρείας ALCO προηγείται η ΝΔ. Η διαφορά μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων φτάνει το 1,7%, ενώ η αποχή φτάνει το 15% και οι αναποφάσιστοι το 9,7%. 

Πιο συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει 21,3% και το ΠΑΣΟΚ 19,6%. Ακολουθούν ΚΚΕ 7,6%, ΛΑ.Ο.Σ. 5,1%, ΣΥΡΙΖΑ 3,1%, ΔΗ.ΣΥ. 2,4%, Δημοκρατική Αριστερά 2,3%, Οικολόγοι 2,3%, Άρμα Πολιτών 1,1%.

Στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων, δηλαδή όσων απάντησαν ότι θα προσέλθουν στις κάλπες και δεν θα επιλέξουν λευκό ή άκυρο, η «ψαλίδα» μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων διευρύνεται στο 2,1%. Στη περίπτωση αυτή η Βουλή γίνεται εξακομματική, καθώς μπαίνει και το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη. Οριακά μένουν εκτός το κόμμα του Φώτη Κουβέλη και οι Οικολόγοι.

Αρνητικά κρίνουν 6 στους 10 ερωτηθέντες την αποτελεσματικότητα του νέου κυβερνητικού σχήματος και μόλις το 31% απαντά θετικά.

real

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Ο ανασχηματισμός φέρνει παραπέρα πτώση στο ΠΑΣΟΚ!

  1. Ὁ/ἡ Σταύρος Τ. γράφει:

    Θα έπρεπε να είχατε αναρτήσει το δευτερο πίνακα με τα ποσοστά επί των εγκύρων ψηφοδελτίων που είναι πιο κοντά στη πραγματικότητα!

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.