Βενιζέλος: “Θα πάρω και άλλα μέτρα!”


Ε. Βενιζέλος: Θα πάρω και άλλα μέτρα!

Νέα απόπειρα εκβιασμού των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του λαού από τον Ε. Βενιζέλο στη Βουλή. Και ταυτόχρονα ένα μήνυμα στις διεθνείς αγορές και τους κερδοσκόπους που ακούν τον υπουργό Οικονομικών να προειδοποιεί ότι έρχονται χειρότερες ημέρες.

Ο Βενιζέλος είπε στους εμβρόντητους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που καλούνται να ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο την φοβερή ατάκα: «δεν κάνω την δήλωση ότι δεν πρόκειται να εισηγηθώ πρόσθετα μέτρα»! Ουσιαστικά τους είπε ψηφίστε, γιατί έρχονται και άλλα μέτρα! Και αυτό την στιγμή που ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ για το μεσοπρόθεσμο Ανδρέας Μακρυπίδης παραιτήθηκε από εισηγητής (στη θέση του πήγε ο Στάθης Κουτμερίδης).

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός ήδη «κατάπιε» την άποψή του ότι το μεσοπρόθεσμο και ο εφαρμοστικός νόμος πρέπει να ψηφιστούν με 180 ψήφους. Πολιτικά, όχι συνταγματικά έπρεπε να γίνει αυτό, είπε ο Βενιζέλος, που υπέστη ήδη την πρώτη του ήττα από τον Παπανδρέου για να γίνει υπερυπουργός Οικονομικών.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.