ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕ Ο ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ


Εντελώς διαφορετική άποψη από αυτήν που εξέφρασε ο Θ. Πάγκαλοςκατέθεσε σήμερα ο υπουργός ΆμυναςΠάνο Μπεγλίτη ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪεπέκρινε τη δήλωση του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης σε ισπανική εφημερίδα…
ότι «αν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο και γυρίσουμε στη δραχμή, θα επικρατήσει αναρχία στη χώρα και αναγκαστικά ο στρατός θα βγάλει τα τάνκς στους δρόμους». Όσον αφορά το Μεσοπρόθεσμο ο Π. Μπεγλίτης προειδοποίησε εάν δεν ψηφιστεί με απρόβλεπτες συνέπειες για τη χώρα στην αντίθετη περίπτωση. «Πιστεύω ότι οι κυβερνητικοί βουλευτές θα κάνουν το εθνικό τους χρέος, την εθνική τους ευθύνη, είναι η τελευταία ευκαιρία για τη χώρα, διαφορετικά η επόμενη μέρα θα είναι πολύ πιο επώδυνη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός. Για τον προβληματισμό πολλών κυβερνητικών βουλευτών σε σχέση με την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου και του εφαρμοστικού νόμου σημείωσε με νόημα ότι «όλοι έχουμε αγωνίες για το Μεσοπρόθεσμο όχι μόνο συγκεκριμένοι βουλευτές». Πάντως, δήλωσε ότι το πρώτο Μνημόνιο έπρεπε να έχει ψηφιστεί από 180 βουλευτές. Όσον αφορά την οικονομική κρίση ο υπουργός Άμυνας επέκρινε την ΕΕ λέγοντας ότι «παλινωδεί σε μία συστημική κρίση της Ευρωζώνης» αλλά αναγνώρισε και τις χρόνιες ελληνικές αδυναμίες.

Bank Wars : Πολιτική

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα Συνεργατών. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.