Πόσα θέλει η ΝΔ για να μας τρελάνει;


Ψηφίστηκε επί της αρχής ο εφαρμοστικός νόμος από την επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της Βουλής από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Όμως η κυβέρνηση έλαβε τη συναίνεση της Νέας Δημοκρατίας, του ΛΑΟΣ και της Ντόρας Μπακογιάννη για την ψήφιση του εφαρμοστικού νόμου με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Είπε κανείς τίποτα για συναίνεση;;

Ελπίζουμε να μην ακούσουμε στο εξής κανένας στέλεχος της ΝΔ να καταγγέλλει ότι δεν δόθηκε ο απαραίτητος χρόνος για να μελετηθεί το Μεσοπρόθεσμο και ο εφαρμοστικός νόμος!! Ας το ελπίσουμε. 

Η ΝΔ καταψήφισε μεν τον εφαρμοστικό νόμο επί της αρχής, αλλά επιφυλάχτηκε για τα επιμέρους άρθρα. Δηλαδή δεν απορρίπτει ολόκληρο το Μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο, αλλά κάποια μέρη του. Τα υπόλοιπα τα θεωρεί συνταγματικά και νόμιμα.

Αλήθεια πόσα θέλει για να μας τρελάνει η Νέα Δημοκρατία;;

Όπως έχουμε πει χιλιάδες φορές. Το πολιτικό μας σύστημα είναι θεατρικό προς τα έξω, προς το λαό και συναινετικό προς τα μέσα, προς το εσωτερικό του.

Επομένως άδικα αγωνιούν οι τροϊκανοί.

Που θα πάει, θα μας μάθουν!!!

Ή μάλλον μας ξέρουν, αλλά παίζουν και αυτοί το εκβιαστικό τους παιχνίδι για να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό και να διευκολύνουν την πολιτική ολιγαρχία της χώρας, για να μας υποδουλώσει.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.