Το video-ντοκουμέντο του ALTER που προκαλεί τεράστια ερωτήματα! (video)


Τεράστια ερωτήματα προκάλεσε το video-ντοκουμέντο που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALTER και στο οποίο απεικονίζονται άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους να συνομιλούν με αστυνομικούς, ενώ στη συνέχεια εισέρχονται στο προαύλιο της Βουλής!

Το video παρουσιάστηκε ενώπιον του εκπροσώπου τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Αθανάσιου Κοκκαλάκη. Ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε πως θα στείλει το επίμαχο video τόσο στην Ελληνική Αστυνομία, όσο και στις εισαγγελικές αρχές, από τις οποίες αναμένει σύντομα τα αποτελέσματα των ερευνών τους.

Ο Αθανάσιος Κοκκαλάκης επιφυλάχθηκε να απαντήσει και απλώς σημείωσε ότι θα περιμένει και ο ίδιος τα αποτελέσματα των σχετικών ερευνών.

akous.gr web radios

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής ζήτησε από τον αρχηγό της ελληνικής αστυνομίας, Ελευθέριο Οικονόμου, την άμεση και εξονυχιστική έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση, απόψε, της υπόθεσης σχετικά με βίντεο, που αποκάλυψε το Alter.

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η άμεση διερεύνηση της υπόθεσης από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ παράλληλα διατάχθηκε και η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης.

Περὶ τοῦ/τῆς: nadichris

Είμαι 36 χρόνων , μένω κάπου στην Ελλάδα, γεννημένη στην Ελλάδα. Έχω σπουδάσει Οικονομικά και τώρα τελειώνω Ιταλική Φιλολογία. Μιλάω 5 γλώσσες
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

4 ἀπαντήσεις στὸ Το video-ντοκουμέντο του ALTER που προκαλεί τεράστια ερωτήματα! (video)

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Το video-ALTER ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ*-ΜΑΤΑΤΖΉΔΕΣ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ « ΕΥΔΑΠ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!"ΣΗΚΩ" ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ!

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Το video-ALTER ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ* -ΜΑΤΑΤΖΉΔΕΣ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ « ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ

  3. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Το video-ALTER ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ροπαλοφόροι παρακρατικοί* -ΜΑΤατζήδες ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ « ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ

  4. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Το video-ALTER ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ροπαλοφόροι παρακρατικοί* -ΜΑΤατζήδες ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ « ΕΥΔΑΠ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!"ΣΗΚΩ" ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ!

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.