Ο Παπουτσής εζήλωσε τη δόξα του Πάγκαλου: «Η Κερατέα ήταν η προπόνηση για το Σύνταγμα»


Ο Παπουτσής, δεν βρήκε ούτε μια λέξη να πει για  τα έκτροπα που δημιούργησαν τα ΜΑΤ και φυσικά δεν ζήτησε ούτε μία συγνώμη από τους χιλιάδες πολίτες που δέχτηκαν τη βία της αστυνομίας. Προκλητικός και θλιβερός ο υπουργός… αστυνομίας … είπε στη βουλή πως «η Κερατέα ήταν η προπόνηση για ό,τι ακολούθησε στο Σύνταγμα».
Με… δική σας ευθύνη διαβάστε τις εξοργιστικές δηλώσεις του Παπουτσή:

«Όλη την προηγούμενη περίοδο οι διαδηλώσεις στην πλατεία Συντάγματος ήταν φιλειρηνικές και δεν είχε γίνει καμία επιχείρηση από τα ΜΑΤ»

Δήλωσε ότι γίνονται συγκεντρώσεις ειρηνικά, όπου συμμετέχουν φιλήσυχοι πολίτες και «σε χρόνο που αποφασίζουν άλλοι, πέφτουν οι μολότοφ». «Αυτή είναι η τακτική» είπε, κάνοντας λόγο για «αντάρτικο πόλεων».

Μίλησε ακόμη για στοχευμένες προσπάθειες εμπρησμών, χωρίς φυσικά να δώσει στοιχεία για μια τόσο σοβαρή καταγγελία.

Γiα την αποπνικτική ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας κατηγόρησε (!!!) τα καπνογόνα, λέγοντας ότι «εύκολα ένα εξασκημένο μάτι διακρίνει τα καπνογόνα από τα δακρυγόνα της αστυνομίας».

Για τους συγκεντρωμένους στο μετρό που κατήγγειλαν αποπνικτική ατμόσφαιρα, δήλωσε ότι ενημερώθηκε πως λίγοι (!!!) από αυτούς αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία..

Για τους υπόλοιπους είπε ότι επρόκειτο «για διαδηλωτές, οι οποίοι απλά ξεκουράζονταν (!!!) μέχρι να φύγουν και παρά τις εκκλήσεις της διοίκησης του μετρό δεν έφευγαν».

Για το βίντεο που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter δήλωσε ότι του δημιούργησε πολλά ερωτηματικά, και επειδή θεώρησε ότι κάτι δεν πάει καλά, διέταξε έρευνα.

Τόνισε ότι αυτό που προέκυψε ήταν πως τα άτομα που εμφανίζονται στο βίντεο προέρχονταν από επιχείρηση απεγκλωβισμού (!!!) στην οδό Όθωνος. Είπε ότι επρόκειτο για συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ που είχαν δεχθεί την επίθεση πολιτών και είχαν ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας.

«Δεν είναι αλήθεια ότι εισήλθαν στο άβατο της Βουλής. Δείτε το βίντεο» είπε. «Οι αστυνομικοί τους ζήτησαν να παραμείνουν απ’ έξω όπου και παρέμειναν» είπε. Δήλωσε, πάντως, ότι πραγματοποιείται έρευνα της αστυνομίας και της Δικαιοσύνης και πρόσθεσε: «τίποτα δε θα μείνει κρυφό».

kentrinew

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.