Γιούνκερ: “Θα περιοριστεί δραστικά η εθνική κυριαρχία των Ελλήνων”. Η εσχάτη προδοσία πρωθυπουργού και προέδρου της Δημοκρατίας…


«Η κυριαρχία της Ελλάδας θα περιοριστεί εξαιρετικά», δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup αναφερόμενος στην αποδοχή της βοήθειας από την Αθήνα, και προανήγγειλε την άφιξη ομάδων με ειδικούς από την Ευρωζώνη.

Η ανοχή της δήλωσης αυτής από τον ελληνικό πολιτικό κόσμο αποτελεί την τρανότερη απόδειξη ότι συντελείται εσχάτη προδοσία εις βάρος της πατρίδας μας.

Φυσικά το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης έχουν ο πρόεδρος της δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση.

Ο δανειστής/τοκογλύφος Γιούνκερ ως άλλος Μουσολίνι δηλώνει ότι θα περιοριστεί η εθνική κυριαρχία μας… Και ρωτώ είναι ή δεν είναι ο ελληνικός στρατός υπεύθυνος για την εθνική μας κυριαρχία;

Υπάρχει κάποιος να απαντήσει στην συγκεκριμένη δήλωση του Γιούνκερ;
Η Εκκλησία μας θα απαντήσει;
Υπάρχει τελοσπάντων κάποιος θεσμικός παράγοντας να σηκώσει το γάντι και να το αστράψει στο πρόσωπο του Γιούνκερ;

Εφόσον κανείς δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να το κάνει προχωρώ μόνος στην εφαρμογή του ακροτελεύτιου άρθρου του συντάγματος που αναφέρει:

Άρθρο 120

2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

…και του απαντώ εγώ αντί αυτών, με τον τόνο και τον τρόπο που πρέπει.

“Ρε κάθαρμα Γιούνκερ πως τολμάς να προσβάλεις την ενδοξότερη πατρίδα του κόσμου.

Ποιός είσαι εσύ ρε Γιούνκερ που νομίζεις ότι θα απειλήσεις τους Ελληνες και θα καταργήσεις το Ελληνικό Σύνταγμα;

Τοκογλυφικό σκουλήκι, θρασύμι, νομίζεις πως θα την γλυτώσεις;

Από εδώ πέρασαν Πέρσες, Φράγκοι, Τούρκοι, Γερμανοί και πλήθος άλλων βαρβαρικών λαών και κανείς τους δεν κατάφερε να υποδουλώσει το πνεύμα των Ελλήνων. Ολοι τους στο τέλος νικήθηκαν.

Κι εσύ ξεπουλημένο κάθαρμα μπορεί να χαίρεσαι προσβάλλοντας μας, επειδή βρήκες την ευκαιρία μέσα στην τεχνητή οικονομική κρίση που δημιούργησατε στην πατρίδα μου εσύ και οι ομοιοί σου, κι επειδή φροντίσατε πάλι εσύ κι οι όμοιοί σου να βρίσκονται στα ανώτερα θεσμικά μας όργανα ανήθικοι προδότες. Ομως να γνωρίζεις πολύ καλά ότι ο Ελληνικός λαός είναι εδώ και δεν ξεχνά.

Σύντομα θα νοιώσεις στο βρωμερό πετσί σου την ελληνική ρομφαία….”

Αδέρφια μου σας δίνω τον λόγο της τιμής μου πως αν οποιοσδήποτε Ελληνας πολιτικός απαντούσε έτσι στον Γιούνκερ θα τον ψήφιζα εφ΄όρου ζωής ανεξάρτητα από το κόμμα που ανήκει…..

ΘΑΝΟΣ

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Γιούνκερ: “Θα περιοριστεί δραστικά η εθνική κυριαρχία των Ελλήνων”. Η εσχάτη προδοσία πρωθυπουργού και προέδρου της Δημοκρατίας…

  1. Ὁ/ἡ emsmyrnakis γράφει:

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.