Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ


Γράφει ο Νίκος Καράς

Οι Ευρωπαίοι φίλοι μας, αφού πέτυχαν την ψήφιση του βάρβαρου μεσοπρόθεσμου προγράμματος, έδειξαν αμέσως το πραγματικό τους πρόσωπο. Το μίσος που έχουν για την χώρα μας. την Διότι τι άλλο είναι, η δήλωση ΓΙΟΥΝΚΕΡ, ότι η Ελλάδα θα χάσει την εθνική της κυριαρχία; Ο άνθρωπος απλά είπε αυτό που έχουν σχεδιάσει με τους εντός της χώρας φίλου τους.
Αλλά γενάτε το ερώτημα. Αυτοί που ψήφισαν στην Βουλή δεν το ήξεραν; Δεν είχαν ακούσει τίποτα;
Ας γυρίσουμε πίσω στο 2005. Τότε που η κ. ΨΑΡΟΥΔΑ-ΜΠΕΝΑΚΗ, πήγε στον ΠΑΠΟΥΛΙΑ, να του πει, ότι έγινε Πρόεδρος και του είπε τα μαντάτα.. Τα επόμενα χρόνια η χώρα μας θα χάσει τμήμα της Εθνικής κυριαρχίας μας προ όφελος της ειρήνης στην περιοχή μας! Φυσικά απάντηση, δεν δόθηκε πότε, γιατί τα είπε αυτά. Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, που βολεύτηκε στην Προεδρία της Δημοκρατίας, πότε δεν είπε κουβέντα γι αυτό. Η ελληνική βουλή, πότε δεν κάλεσε την κ. ΜΠΕΝΑΚΗ, να τους εξηγήσει τι ήταν αυτά που είπε! Γιατί όλοι τους αποσιώπησαν μια τέτοια σοβαρή δήλωση; Δεν είναι όλοι τους υπόλογοι στο Ελληνικό λαό;
Και φτάνουμε σήμερα στην περίφημη δήλωση του ΓΙΟΥΝΚΕΡ. Προξενεί εντύπωση; Πρέπει άραγε; Μα η κ.ΜΠΕΝΑΚΗ, τους τα είχε πει το 2005. Δεν είχαν ακούσει, τι είπε στο Πρόεδρο. Δυστυχώς οι κύριοι πολιτικοί, έδειξαν εγκληματική αδιαφορία. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Εγκληματική αδιαφορία.
Μια χώρα που δεν έχει, δικό της νόμισμα, θα διοικείται από ξένους συμβούλους, ξεπουλάει τον πλούτο της υπέρ δανειστών κοψοχρονιά, δανείζετε δανείζετε, δεν είναι χώρα μειωμένης εθνικής κυριαρχίας;
Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ είπε την αλήθεια. Το πολιτικό μας σύστημα πως αντιδρά; Καθόλου ή με μισόλογα. Η Μπενάκη, τα είχε πει , ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ το επιβεβαίωσε πλήρως. Αυτοί σιωπούν διότι έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη για αυτό το κατάντημα.
Ήλθε όμως η χθεσινή δήλωση, του μεγάλου ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, που είπε χωρίς να κοκκινίζει, ότι ο άνθρωπος είναι φιλέλληνας και έδεσε το γλυκό. Οι εντός της Ελλάδος φίλοι τους, μίλησαν.
Τι σχόλια να κάνεις; Σε αυτή την χώρα τα πάντα έχουν ισοπεδωθεί και με ευθύνη δικιά μας. Διότι ανεχόμεθα τέτοιους πολιτικούς. Το παραρήγορο είναι, ότι αρχίσαμε να ξυπνάμε και αρχίσαμε τις επιθέσεις εναντίον τους. Οι οποίοι όμως έχουν το θράσος και διαμαρτύρονται! Οι κύριοι είναι αδίστακτοι. Ενώ έχουν ισοπεδώσει τα πάντα, νομίζουν ότι πρέπει να τους κάνουμε και εικόνισμα. Δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο λαός έχει καταλάβει που το πάνε και κάθε μέρα που περνάει θα αυξάνονται οι αντιδράσεις.
Ακόμη και τώρα αν υπάρχει λίγο τσίπα, να κληθεί η κ. ΜΠΕΝΑΚΗ, να εξηγήσει από πού αντλούσε αυτές τις πληροφορίες. Δεν πρέπει να μάθουμε;

Υ.Γ. Η δήλωση Βενιζέλου είναι όλα τα λεφτά. Φιλλέλην ο ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ. Τι άλλο θα ακούσουμε; Τι άλλο;

olympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.