«Αυτή η βαρβαρότητα δεν είναι δημοκρατία». Η σοσιαλιστική βαρβαρότητα του ΠΑΣΟΚ τι είναι;


Προσπαθώντας η κυβέρνηση να αποσπάσει την προσοχή του κόσμου από το καυτό μέτωπο της οικονομίας και την επίθεση εναντίον των εισοδημάτων και των περιουσιών των που δέχονται οι πολίτες, καθώς και από τα αδιέξοδα του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου, μεγαλοποιεί γεγονότα που έχουν να κάνουν με αποδοκιμασίες βουλευτών κυρίως του κυβερνώντος κόμματος. Ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε τα γεγονότα αυτά ως βαρβαρότητα και είπε χαρακτηριστικά ότι «Αυτή η βαρβαρότητα δεν είναι δημοκρατία». 

Εννοείται ότι αυτού του είδους οι εκδηλώσεις αγανακτισμένων πολιτών προς τους βουλευτές δεν συνάδουν με δημοκρατική συμπεριφορά και φυσικά δεν πρέπει να γίνονται γιατί δεν έχουν κανένα πολιτικό περιεχόμενο και περισσότερο εξυπηρετούν την ίδια την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να το παίζει θύμα και να βγαίνει στην αντεπίθεση.

Όμως αναρωτιόμαστε αν η σοσιαλιστική βαρβαρότητα του ΠΑΣΟΚ, εναντίον του λαού, προκειμένου να διασώσει το κρατικοδίαιτο καθεστώς του είναι δημοκρατία;;

Και μην μας πείτε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση, γιατί αφενός ο λαός την εξέλεξε να εφαρμόσει άλλο πρόγραμμα και αφετέρου, σήμερα δεν διαθέτει ούτε λαϊκή πλειοψηφία, ούτε κάποια λαϊκή εντολή και νομιμοποίηση γι’ αυτή τη βαρβαρότητα που έχει εξαπολύσει εναντίον του λαού.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.