Το Facebook ενός ΜΑΤατζή


Δε μ’αρέσει να επιτίθεμαι σε ομάδα ανθρώπων στο σύνολό της. Όποιο επάγγελμα, εθνικότητα, αστική τάξη κτλ και να πάρουμε, υπάρχουν οι… καλοί και οι κακοί. Φυσικά είναι δύσκολο να το πούμε αυτό για τους καναλάρχες, τους μεγαλοδημοσιογράφους, τους επιχειρηματίες και τους πολιτικούς, αλλά εύχομαι να είναι λάθος.
Απέναντι στα ΜΑΤ, προσπαθούσα πάντα να κρατήσω μια πιο ψύχραιμη στάση, πιστεύοντας πως κι αυτοί προκαλούνται από τα ταραχοποιά στοιχεία, αλλά διαψεύδομαι πάρα πολύ συχνά. Ο κόσμος είναι εξαγριωμένος μαζί τους και δεν μπορώ να του δώσω άδικο. Ακόμα όμως και στις περιπτώσεις που βλέπω ΜΑΤ να σαπίζουν στο ξύλο κάποιον πολίτη, ενώ είχαν τη δυνατότητα να πράξουν αλλιώς, επιρρίπτω τις ευθύνες στην πολιτεία που δε μεριμνεί να γίνονται σωστές προσλήψεις και η κατάλληλη εκπαίδευση στα μέλη των δυνάμεων καταστολής(;).

Άραγε τι κάνει ένας ΜΑΤατζής στον ελεύθερο χρόνο του; Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» έψαξε κι έμαθε. Και βρήκε το προφίλ ενός από δαύτους στο Facebook:

από τον drseeng

κι ακόμη γελάω….

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.