Οι «γερμανοί» του ΟΤΕ μαζί με τον Τζαμάζ, βάζουν στη πρέσα τους εργαζόμενους


Της Άντζελας Πεϊτση

Άστραψε και βρόντηξε ο γενικός γραμματέας της ΟΜΕ-ΟΤΕ, Αντώνης Μπιρμπιλής, με όσα πρότεινε προς την Ομοσπονδία, η Διοίκηση του ΟΤΕ Α.Ε., δια στόματος Διευθύνοντος Συμβούλου, Mιχάλη Τζαμάζ.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο www.kentrinews.gr ο κ. Μπιρμπιλής, δήλωσε σχετικά: «Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, πριν από λίγες ημέρες «ξεπούλησε» το 10% του ΟΤΕ έναντι 350.000.000.ευρώ. Σήμερα η Deutsche Telekom, θέλει να «ρεφάρει» και να πάρει πίσω τα χρήματά της, μέσα από το μισθό των εργαζομένων».

Εξοργισμένοι με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΤΕ είναι οι εργαζόμενοι του οργανισμού , οι εκπρόσωποι των οποίων συναντήθηκαν μαζί του και εκείνος απαίτησε τα πάντα , από κατάργηση της μονιμότητας προκειμένου να απελευθερωθούν οι απολύσεις μέχρι κατάργηση των ονομαστικών αδειών, δηλαδή της άδειας που λαμβάνει το προσωπικό την ημέρα της ονομαστικής του εορτής.

Την ίδια στιγμή, και, σύμφωνα με κύκλους του συνόλου των συνδικαλιστικών παρατάξεων στον ΟΤΕ, οι εργαζόμενοι αναμένουν με «ιδιαίτερο ενδιαφέρον» τη στάση που θα κρατήσει η ΠΑΣΚΕ – ΟΤΕ, στο καίριο αυτό θέμα, που εκτός των άλλων κρίνεται η τύχη πολλών εργαζόμενων στον Οργανισμό.

Σε… διαπαραταξιακό πηγαδάκι, στιγμάτιζαν τους πράσινους συνδικαλιστές, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μέχρι πριν λίγο καιρό, η ΠΑΣΚΕ, ακόμα και σε μικρότερης σημασίας θέματα, σήκωνε την «μπαντιέρα της επανάστασης». Τώρα, που υπάρχει αναβρασμός στην κοινωνία, που στον ΟΤΕ συμβαίνουν κοσμοϊστορικά γεγονότα, οι συνδικαλιστές της, «κρύβονται».

Ταυτόχρονα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αναμένονται τα αποτελέσματα της συνάντησης που θα έχει η Ομοσπονδία με τη Διοίκηση του ΟΤΕ, το αργότερο μέχρι την Τρίτη, στο θέμα της αναδιοργάνωσης.

kentrinews.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.