“Ο Γ. Παπανδρέου να πάει στο Γουδί” είπε πρώην υποψήφιος Δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ!


Τετάρτη 06 Ιουλίου 2011

Η Νομαρχιακή Συνέλευση ΠΑΣΟΚ είχε προγραμματιστεί να συνεδριάσει στο ξενοδοχείο Αστήρ Πάτρας. Μετά τις “γιούχες” πολιτών σε βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες ημέρες, η αστυνομική δύναμη έξω από το ξενοδοχείο ήταν μεγάλη.

Προς έκπληξη, ο κόσμος που προσήλθε ήταν λίγος, αφού πλέον έχει γίνει αντιληπτό ότι ο κόσμος είναι όχι μόνο “Αγανακτισμένος”, αλλά και Εξοργισμένος! Οι Βουλευτές φυσικά φοβήθηκαν να πάνε, καθώς καθημερινά συνάδελφοί τους αυξάνουν την λίστα των 80+ βουλευτών που έχουν δεχθεί επιθέσεις από πολίτες.

Η είδηση όμως δεν ήταν αυτή! Ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Παραλίας Πατρών Η. Λάππας ακούστηκε να λέει το απίθανο (!): “Ο Γ. Παπανδρέου να πάει στο Γουδί”, μένοντας όλοι (έστω και οι λίγοι) με το στόμα ανοιχτό!

Αν αναλογιστούμε ότι ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία από την Αχαία, τότε καταλαβαίνουμε ότι αυτά τα λόγια αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία.

olympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.