Το μεγάλο στοίχημα αφορά τη συνάντηση των Πανεπιστημίων με τις Πλατείες!


Γράφει ο Μαγια

Γιατί να μην αποτυπώνει την πραγματική δύναμη των δύο κομμάτων εξουσίας η δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ RESEARCH για το ΒΗΜΑ; Αμφιβάλλετε ότι, αποτελούν μειοψηφία στο εκλογικό σώμα;
ΠΑΣΟΚ (16,5%) και ΝΔ (17,8 %) συγκεντρώνουν μαζί 34,3%!…  Ακολουθούν, ΚΚΕ 7,5 %, ΛΑΟΣ 5,7%, ΣΥΡΙΖΑ 3,6%, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ – ΠΡΑΣΙΝΟΙ 2,2 %, ΔΗΜΑΡ 3,1%, ΔΗΣΥ 2,8 %, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 3,1 % και η αδιευκρίνιστη ψήφος προσεγγίζει το 35,2%!

Υπέρ των αποδοκιμασιών σε βάρος βουλευτών τάσσεται σχεδόν ένας στους δύο Έλληνες, ενώ οι πολίτες δεν πιστεύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται για τα επεισόδια.

Το 67,6% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ…… των πρόωρων εκλογών αν η κυβέρνηση δεν πετύχει τους στόχους της ως το Σεπτέμβριο και το 68,3% χαρακτηρίζει ως αρνητική εξέλιξη για την κατάσταση της οικονομίας την υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου.

Πάντως, από το Σεπτέμβριο, όταν θα έχουν αδειάσει οι παραλίες και ο Μεσοπρόθεσμος τρομοκράτης θα πυρπολεί τα εναπομείναντα εισοδήματά μας, οι δημοσκοπήσεις ελάχιστους θα ενδιαφέρουν.

Το μεγάλο στοίχημα αφορά πλέον τη συνάντηση των Πανεπιστημίων με τις Πλατείες, τη πολιτικοποίηση του αυθόρμητου με έλλογα δημοκρατικά αιτήματα και οράματα κοινωνικής προοπτικής.

kafeneio-grl

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.