Βάστα Μάννα…


ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΓΓΕΛΟΙ – ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΜΟΥΣΤΑΚΑ- ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΑΡΙ…..

Στα μαύρα έχει ντυθεί ολόκληρη η Κύπρος για τον άδικο χαμό όλων εκείνων που έφυγαν σήμερα τόσο άδικα ύστερα από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε λίγο πριν τις έξι στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στη περιοχή Μαρί, σε 2 κιβώτια με εκρηκτικά από τα 98 που είχαν κατασχεθεί από πλοίο που κατευθυνόταν στη Συρία.
Η είδηση κ μόνο ότι τόσοι άνθρωποι έφυγαν από την ζωή έτσι άδικα μας έχει κυριολεκτικά  κομματιάσει.. Από το πρωί όμως μια άλλη είδηση για το ίδιο θέμα κάνει το γύρω της Κύπρου και όχι μόνο, αφού δύο φαντάροι, δύο δίδυμοι Άγγελοι που υπηρετούσαν εκεί στο συγκεκριμένο στρατοπέδου, ενώ μιλούσαν με την μητέρα τους στην πύλη, σήμανε συναγερμός ότι ξέσπασε φωτιά στο στρατόπεδο… Τα δύο αγγελούδια, ο Χρήστος Χριστοφόρου κ ο Μίλτος Χριστοφόρου, από τον Άγιο Νικόλαο της Λεμεσού δίδυμοι που υπηρετούσαν στο ίδιο αυτό στρατόπεδο, γύρισαν κι  είπαν στην μάνα τους… “Μάνα πάμε να σβήσουμε μια φωτιά, θα μιλήσουμε σε λίγο…” Το λίγο έγινε ποτέ… είναι άγνωστο.  Αυτή η μάνα τους είδε για τελευταία φορά… Ποιος μπορείς να της απαλύνει τον πόνο; Ποιος μπορεί να της φέρει πίσω τα δύο αυτά  Αγγελούδια που με τόση αγάπη και  τρυφερότητα τα μεγάλωσε… Κανείς… Γιατί, όλοι κοιτάνε το συμφέρον τους…. Κυρία Χριστοφόρου, ξέρουμε πολύ καλά τι θα πει πόνος, τι θα πει να χάνεις το παιδί σου… από λάθη κάποιων άλλων. Βάστα γερά…

ΠΗΓΗ

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.