«Όχι» στις μειώσεις διοδίων


Δεν θα μειωθούν τελικά οι τιμές των διοδίων, παρά τα όσα είχε εξαγγείλει η κυβέρνηση, όπως δήλωσε ο υφυπουργός Υποδομών κ. Γιάννης Μαγκριώτης.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ο κ. Μαγκριώτης εξήγησε ότι οι παραχωρησιούχοι δεν συμφώνησαν τελικά με την πρόταση της κυβέρνησης για μείωση στις τιμές των διοδίων. 

«Δεν έχει γίνει πράξη η μείωση διοδίων γιατί οι τράπεζες θεωρούν ότι τα έργα δεν θα είναι βιώσιμα. Η ευθύνη είναι στην πλευρά των τραπεζών, εμείς διαφωνούμε με αυτή την εκτίμηση, τους καλούμε να ξεκινήσουν την επαναχρηματοδότηση, ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαγκριώτης, ο οποίος, παράλληλα, εξήγησε ότι σε περίπτωση που η κυβέρνηση αποφασίσει να καταγγείλει τις συμβάσεις, θα σταματήσουν τα έργα και θα πρέπει να καταβάλει αποζημιώσεις.

«Να πούμε με ειλικρίνεια τι σκοπεύουμε να κάνουμε. Να δείξουμε ότι δεν λέμε κάτι μόνο για να κερδίσουμε χρόνο, πείτε ένα χρονοδιάγραμμα», είπε στον κ. Μαγκριώτη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλους.

real.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.