Μήνυμα εκφοβισμού του λαού από τον Υπουργό Άμυνας της Κύπρου


Μήνυμα εκφοβισμού του λαού από τον Υπουργό Άμυνας της Κύπρου

Ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου, Δημήτρης Ηλιάδης, σε μήνυμά του προς όλο το προσωπικό- στρατιωτικό και πολιτικό της Εθνικής Φρουράς της Κύπρου σημείωσε:«Αυτές τις δύσκολες και τραγικές στιγμές, που δεκατρία ηρωικά μέλη της Εθνικής Φρουράς και της Αστυνομίας έδωσαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, επιβάλλεται να αναδείξουμε τις αρχές και τις αξίες της σύνεσης, της σοβαρότητας και της πειθαρχίας».

Ο ίδιος αναφέρει ότι είναι δικαιολογημένη η ανησυχία και ο προβληματισμός της κοινωνίας των πολιτών και επισημαίνει ότι «αποτελεί ευθύνη μας, εργαζόμενοι και συνεργαζόμενοι, ο καθένας από τη θέση του και όλοι μαζί, να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα την κρίση και να δώσουμε το μήνυμα στην κοινωνία μας ότι η Εθνική μας Φρουρά θα επιτελέσει στο ακέραιο το καθήκον της προς την πατρίδα».

Ο Κύπριος υπουργός στο μήνυμά του, εκφράζει τη βεβαιότητα ότι και αυτή τη φορά η Εθνική Φρουρά, από την ηγεσία μέχρι και τον τελευταίο οπλίτη, «θα επιδείξει υψηλό αίσθημα ευθύνης και θα αποδειχθεί αντάξια των περιστάσεων, όπως έπραξαν και οι ηρωικοί άνδρες τους οποίους τιμούμε».

Και αναρωτιόμαστε: γιατί τόση τρεμούλα για σοβαρότητα και πειθαρχία; Υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι η Εθνική Φρουρά θα επιτελέσει το ακέραιο καθήκον της προς την πατρίδα; Ή μήπως το πανικόβλητο καθεστώς Χριστόφια προσπαθεί να «φοβίσει» εμμέσως τον Κυπριακό λαό με ρητορεία που παραπέμπει στις τραγωδίες του παρελθόντος, κινδυνολογεί εμμέσως ή και ευθέως για «χούντες» και πιθανά… πραξικοπήματα; Δεν ντρέπεστε λιγάκι; Έχετε στα χέρια σας το αίμα αθώων και αντί να σηκωθείτε και να ξεκουμπιστείτε από τη διακυβέρνηση του νησιού προσπαθείτε να δημιουργήσετε κλίμα πολιτικής αστάθειας;

Ανόητα ανθρωπάκια, είστε η ντροπή ολόκληρου του ελληνισμού, είστε η ντροπή της Αριστεράς! Ξεπερνάτε σε ηλιθιότητα και δωσιλογισμό ακόμα και την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου! Εάν τολμάτε κάντε εκλογές στην Κύπρο να μιλήσει ο κυρίαρχος λαός και αφήστε πέρα τα φαιδρά σας σενάρια, σοσιαλφιλελεύθεροι «κομμουνιστές» του υπαρκτού καπιταλισμού! Νούμερα!

tsantiri.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.