Ο Μίκης δηλώνει ότι δεν συμμετέχει σε νέο κόμμα…


Με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας, ότι ο Μίκης Θεοδωράκης και ολόκληρη η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών που έχει ιδρύσει, πρόκειται να συμμετέχει σε νέο κόμμα, η δημιουργία του οποίου θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων 24ώρων, ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης δήλωσε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Σε ανακοίνωση Τύπου η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών αναφέρει ότι επικοινώνησε με τον Μίκη Θεοδωράκη, που αναρρώνει στο σπίτι του στο Βραχάτι Κορινθίας, και ο ίδιος  διέψευσε κατηγορηματικά όλα τα παραπάνω σενάρια. 

Επισήμανε, επίσης, ότι για ό,τι αφορά τέτοιου είδους θέματα την απόφαση θα την πάρουν όλα τα μέλη των Σπιθών, και δεν είναι κάτι που μπορεί να αποφασιστεί μόνο από τον ίδιο, λέγοντας ότι τα σενάρια έχουν σκοπό να δημιουργήσουν σύγχυση και ψευδείς εντυπώσεις.

Την είδηση δημοσίευσε η εφημερίδα ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ την Πέμπτη, αναφέροντας ότι πρόκειται να γίνει η «συνάντηση των 8 που θα πρωτοστατήσουν στη δημιουργία του νέου κόμματος με το Μίκη Θεοδωράκη».

Το ΠΟΝΤΙΚΙ ανέφερε ότι ο πρώην πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ και πρώην συνεργάτης του Γ. Παπανδρέου Ν. Κοτζιάς, ο πανεπιστημιακός Ν. Μαριάς , ο εργατολόγος Α. Μητρόπουλος η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σοφία Σακοράφα, ο πρώην σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου σήμερα ανεξάρτητος βουλευτής Β. Παπαχρήστος , ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παν. Κουρουμπλής, ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σ. Παπασπύρος αλλα και ο συνταγματολόγος και στέλεχος του ΣΠΙΘΑ Γ. Κασσιμάτης θα συναντηθούν προκειμένου να προχωρήσουν στη σύνταξη μίας διακήρυξης μέσα στην οποία θα αναφέρεται ότι είναι αναγκαία η δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα που στόχο θα έχει την απήχηση των προβλημάτων της κοινωνίας στη μετά μνημονιακή περίοδο.

Οι πληροφορίες λένε ότι τα στελέχη αυτά βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς και με το ιστορικό στέλεχος της αριστερές Μανώλη Γλέζο, αλλά και με τον Γιάννη Δημαρά, ο οποίος όμως συνομιλεί και με τον Φώτη Κουβέλη.

epikaira.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.