Γράμμα ενός μέλους αλλά και απλού ψηφοφόρου προς τον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντων. Σαμαρά


Κύριε Πρόεδρε της ΝΔ  και των 700.000+ ψηφοφόρων που σε εξέλεξαν.

Τον τελευταίο καιρό ακούμε και διαβάζουμε πολλά, για της επιλογές σου και της κατευθυντήριες  γραμμές που χαράζεις για την εξουσία εν ονόματι του λαού και των απλών ψηφοφόρων που θα σε εκλέξουν γι’αυτό.

Σου γράφω έτσι απλά και όπως  νοιώθω, γιατί αυτό νομίζω είναι το σωστό. ( να καταλαβαίνουν όλοι τι λέμε και τι γράφουμε ).

Θέλεις κ. Σαμαρά ο κόσμος να σε πιστέψει και να σε υποστηρίξει, βάσει αυτών που εσύ λες από τα διάφορα βήματα. Πως είναι δυνατόν από την μια στιγμή στην άλλη να γίνει η μεγάλη ανατροπή, όταν ακόμα έχει νωπά τα τραύματα του, ο απλός ψηφοφόρος, από της τραυματικές κινήσεις της ΝΔ;

Το μεγαλύτερο κομμάτι της ΝΔ αποτελείτε από τον πλέον εργατικό και αναπτυξιακό κόσμο, αυτόν που λένε μεσοαστό.  Αυτόν που είναι η ραχοκοκαλιά της ανάπτυξης άρα και της οικονομίας ενός κράτους.

Αυτόν τον κόσμο τραυμάτισε η ΝΔ  και αποτελειώνει  τώρα  το Πασοκ με της αναποτελεσματικές ενέργειες του.

Αυτόν τον κόσμο θέλεις να σε υποστηρίξει, αλλά πώς ; Αυτός ο κόσμος δεν ανήκει στην ελίτ των πλουσίων και από εμπειρία και μόνο σου λέω ότι αυτόν τον κόσμο που τον έχει ανάγκη η ΝΔ, δεν τον υπηρετεί και δεν τον εξυπηρετεί, όταν είναι στην εξουσία.

Από τα γυμνασιακά μου χρόνια, νέος τότε στην ΕΡΕΝ, μέχρι και σήμερα έμαθα καλά το μάθημα μου, γι’αυτό κ. Σαμαρά ( Πρόεδρε ) κοίταξε να απλοποιήσεις όλα αυτά που λες ότι θα κάνεις , για να μπορέσουμε να σε πιστέψουμε.

Δεν είναι δυνατόν να λες όχι στο μνημόνιο όχι στο μεσοπρόθεσμο, αλλά να στηρίζεις την πληθώρα των άρθρων τους. Ή είσαι με αυτά ή είσαι κατά αυτών, μεσοβέζικες λύσεις για τους σωστούς  και για τους ορθολογιστές δεν υπάρχουν, ή τα ψηφίζεις ή δεν τα ψηφίζεις.

Το ίδιο ισχύει και για άλλα πολλά θέματα που κατά διαστήματα βγαίνουν από στελέχη του κόμματος που είσαι Πρόεδρος.

Πρέπει να βγεις και να μας πεις  ξεκάθαρα με λόγια απλά  τι ακριβώς θα κάνεις, όταν έλθεις στην εξουσία και πως θα αντιμετωπίσεις τους μεσοαστούς κ.λ.π  κοινωνικά στρώματα που θα βοηθήσουν την άνοδο της ΝΔ στην κυβέρνηση.  Αν είναι με τον ίδιο πατροπαράδοτο τρόπο που ισχύει μέχρι τώρα; Ή θα δώσεις την οικονομική δύναμη για ανάπτυξη σ’όλους αυτούς που μπορούν να πάνε το κράτος και την ΝΔ πολλά βήματα πιο πέρα;

Θα αποκαταστήσεις της μεγάλες αδικίες που έχουν γίνει στα μεσοκατώτερα στρώματα της κοινωνίας της χώρας μας; Και που το Πασόκ συνέδραμε τα μέγιστα  και τα αποτελείωσε. Ή θα μείνεις να βολεύεις κι εσύ αυτή την μικρή σε πληθυσμό κοινωνία της ελίτ των πλουσίων;

Και λόγω ότι  κατοικοεδρεύω στην μακρινή περιφέρεια της Δωδεκανήσου και με  θάρρος σου λέγω ένα μόνο πρόβλημα από τα πολλά που έχουμε. Ότι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του νομού είναι το ακτοπλοϊκό και αυτό χρήζει άμεσης λύσης.

Επιγραμματικά σου αναφέρω Πρόεδρε ,επειδή γνωρίζω πολύ καλά και επί κυβερνήσεως    Καραμανλή , έγινε κίνηση επιλύσεως του ανωτέρω προβλήματος με ιδιωτική πρωτοβουλία, από καλόν πατριώτη, αλλά όπως ανάφερα πιο πάνω ότι: η ΝΔ  βλέπει μόνο τους πλούσιους  ελιτιστές , κατάφερε να καταστρέψει την λύση αυτή.

Το κόμμα υπό την καθοδήγηση του τότε Υπουργού Αιγαίου, με έκνομες ενέργειες κατέστρεψε οικονομικά τον καλόν πατριώτη, για χάρη άλλου ελιτιστή και εξαφάνισε την λύση του προβλήματος.

Αν κι εσύ ευαγγελίζεσαι μια τέτοια ΝΔ,  οφείλεις να μας το πεις  ξεκάθαρα – αντρίκια.

Περιμένουμε να ακούσουμε και να δούμε…… της ενέργειες  σου.

Αυτά είχα να σου πω γράφοντας τα ,  κ. Πρόεδρε ( πατριώτη Αν. Σαμαρά ) και σε χαιρετώ εγώ  ο έχων το φρόνημα Εθνικό.

Νικηφόρος  Παλαμάς.                                          Ρόδος    17  Ιουλίου 2011

e-mail:  Palanikiforos@gmail.com

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.