Κυβέρνηση τραβεστί … επικίνδυνη για τους Έλληνες πολίτες!


Δυστυχώς δεν έχει τέλος το κατάντημα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.Ερασιτεχνισμοί,προχειρότητες και πονηράδες έχουν καταστρέψει κάθε όνειρο του Έλληνα πολίτη.

Από μόνοι τους οι κύριοι του ΠΑΣΟΚ, δημιούργησαν την κρίση με τα ταξί, μέσα στο καλοκαίρι, και με τον τουρισμό να είναι στην περίοδο αιχμής.Ο νυν υπουργός Μεταφορών κ. Ραγκούσης, αλλάζει σαν τα πουκάμισα τους νόμους και τις συμφωνίες, που έχει συντάξει και συμφωνήσει, με τους οδηγούς ταξί, ο τέως υπουργός κ. Ρέππας.Μάλιστα οι δυο υπουργεί δε χάνουν ευκαιρία να ανταλλάσουν εχθρικές ανακοινώσεις και να διασταυρώνουν τα ξίφη τους, λες και είναι σε αντίπαλο κόμμα, ή μάλλον σε αντίπαλη χώρα! Μάλιστα ο κ. Ραγκούσης κατηγορεί και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παπουτσή, δίοτι όπως αναφέρει δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τους οδηγούς ταξί. Να τους συγκρατήσει γιατί κ. Ραγκούση; Δεν έχουμε δημοκρατία; Δεν μπορεί ο οδηγός ταξί να κυκλοφορήσει στο κέντρο της Αθήνας και να διαμαρτυρηθεί;

Δυστυχώς στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ απουσιάζει η σοβαρότητα και οι ερασιτεχνισμοί δεν έχουν τέλος! Ο πρωθυπουργός είναι θεατής της όλης κατάστασης και εμφανίζεται με συχνότητα νια φορά την εβδομάδα, και μάλιστα πολλές φορές μέσω ξένων ΜΜΕ! Δεν μπορούμε παρά να παρομοιάσουμε την κυβέρνηση με τραβεστί, που αλλάζει τις υποσχέσεις της απέναντι στον λαό και έχει χάσει κάθε ίχνος επικοινωνίας με τον Έλληνα πολίτη!

εστάλη από greek-radar.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.