ΠΡΟΤΕΙΝΩ


Δεν ξέρω τι , και ποιος φταίει μα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έπεσε πάνω στην ζωή μας το μνημονιομεσοπρόθεσμο κι ότι ακολουθεί σαν κεραυνός. Μας γέμισε ανεργία, μείωση εισοδημάτων, φτώχεια, ανέχεια, ψυχικό στρες, απογοήτευση, θυμό, οργή και ότι  απεύχεται κάθε έχων σώας τας φρένας άνθρωπος. Γιατί; Γιατί ανακαλύψαμε ξαφνικά(;) πως χρωστάμε τόσα πολλά που δεν μπορούμε να τα πληρώσουμε. Και για να πληρώνουμε τους τόκους οι κυβερνώντες πανηγυρίζουν κάθε φορά που οι ίδιοι δανειστές μας ξαναδανείζουν για να τους πληρώνουμε τα πρόστιμα(τόκους/πανωτόκια/ποινές). Και που πάει αυτό; Στην άνοδο φυσικά του χρέους και μια και δεν μπορούμε να πληρώνουμε, οι δανειστές βάζουν πλέον τους νέους όρους.  Νέα δάνεια με εξασφάλιση. Δηλαδή; Υποθήκες, ξεπουλήματα. Αφήστε την νύφη γυμνή και ατιμασμένη. Και επειδή εγώ και όσοι τρελαίνονται μ’ αυτά δεν βλέπουν ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ διέξοδο, άσχετα με τις αισιοδοξίες του Jeffrey και το Μπένη, και επειδή είτε κάνουμε αυτή την επιλεκτική πως τη λένε και είτε ίσως πάμε σε εκλογές όπου ο κασιδιάρης θα υποστεί νέα πειράματα μπας και βγάλει μαλλιά

 ΠΡΟΤΕΙΝΩ:

Προς όλους τους εξωκοινοβουλευτικούς Έλληνες που έχουν έντονη την ανησυχία τους για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας. Να δημιουργηθεί ένα site όπου ο κάθε Έλληνας, και μόνο επωνύμως,  θα καταθέτει την γνώμη του για τον τρόπο εξόδου της Ελλάδας από την κρίση αλλά και την νέα οργάνωση του Ελληνικού κράτους. Πως δηλαδή οραματίζεται ο κάθε κάτοικος αυτής της χώρας το μέλλον της αλλά και τον τρόπο εξόδου από αυτή την άθλια κατάσταση που μας έφεραν αυτοί που μας ρημάζουν την ζωή τώρα για να σώσουν τα κεφάλαια και τις περιουσίες των εχόντων θέτοντας ως όρο να τα πληρώσουμε εμείς. Να δημιουργηθεί μια επιτροπή προσώπων ικανών και καταξιωμένων στην Ελληνική κοινωνία (και τέτοιους έχουμε πάρα πολλούς)που θα αξιοποιεί όλες αυτές τις προτάσεις που θα αποστέλλονται στο site  έτσι ώστε σε εύλογα ορισμένο χρονικό διάστημα να βγει μια κοινή απόφαση που χωρίς πολλά λόγια και λεπτομέρειες θα καθορίζει τον τρόπο εξόδου από την κρίση και την Ελλάδα του μέλλοντος. Αυτή θα αποτελέσει την αντιπροσωπευτική γνώμη τον Ελλήνων πολιτών ώστε να τεθεί σε δημοψήφισμα.

Κάποιοι πρέπει να βγουν μπροστά. Η πρόκληση είναι για μπροστάρηδες. Κι αυτό μεγάλο ταλέντο είναι και πρέπει να αναδεικνύεται προς το καλό του συνόλου. Αν οι πολιτικοί δεν βλέπουν άλλη λύση τότε υπάρχουν άλλες 11.282.993 (11.283.293 το 2009) γνώμες που δυστυχώς αποκλίνουν απ’ αυτούς τους 300. Φτάσαμε πλέον στον πάτο. Μόνον ο λαός μπορεί να μας βγάλουμε στο Ελληνικό φως.

Περὶ τοῦ/τῆς: aristarhos

Προσοχή στην πρίζα, υπάρχει συνωστισμός!
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.