Στην …”σύνταξη” βγαίνει ο Τζόρτζ Σόρος!


Τίτλοι τέλους φαίνεται πως μπαίνουν στην πολυετή καριέρα του Τζορτζ Σόρος στον κλάδο των hedge funds καθώς, σύμφωνα με το Bloomberg, ο μεγαλοεπενδυτής επιστρέφει τα χρήματά του στους επενδυτές.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο επικαλούμενο δύο άτομα με γνώση του θέματος, ο 81χρονος Σόρος θα επιστρέψει όλα τα χρήματα, τα οποία δεν ξεπερνούν τα 1 δισ. δολάρια, μέχρι το τέλος του έτους.

Σύμφωνα με επιστολή προς τους επενδυτές, η εταιρεία του θα επικεντρωθεί στη διαχείριση στοιχείων ενεργητικού αποκλειστικά για τον Σόρος και την οικογένειά του.

Στην επιστολή, την οποία υπογράφουν οι γιοι του Σόρος, Τζόναθαν και Ρόμπερτ, προστίθεται ότι ο επικεφαλής επενδύσεων Κιθ Αντερσον αποχωρεί από την εταιρεία.

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όσους επέλεξαν να επενδύσουν τα κεφάλαιά τους στην Soros Fund Management LLC τα τελευταία σχεδόν 40 χρόνια», υπογραμμίζουν στην επιστολή τους.

Πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.