Τέσσερις νέοι υφυπουργοί στην κυβέρνηση!


Ούτε δύο μήνες δεν άντεξε η κυβέρνηση και ο ΓΑΠ σπεύδει να την ανασχηματίσει – δείγμα ότι η «συγκυβέρνηση» με τον Βενιζέλο σχεδιάσθηκε στο πόδι και υπό το καθεστώς πίεσης από την διαπλοκή. Ο ΓΑΠ έχει δεχθεί τα αιτήματα των υπουργών του για 3-4 νέους υφυπουργούς!

Όπως έχουμε γράψει στο Υπουργείο Οικονομικών αναζητούν ένα υφυπουργό που «θα βγάλει τη δουλειά». Τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο Ε. Βενιζέλος (αυτός άλλωστε θα του καθορίσει και τις αρμοδιότητες). Σημειώνεται ότι στο Οικονομικών έχουν αρχίσει να υπάρχουν «προβλήματα κατανόησης» ανάμεσα στον υπουργό και τους δύο αναπληρωτές του, οι οποίοι αδυνατούν να καταλάβουν τι επιδιώκει ο Ε. Βενιζέλος με τις εντολές που τους δίνει.

Σημαντικός θα είναι και ο «υφυπουργός ΕΡΤ», θέση για την οποία προαλείφεται ο βουλευτής Ημαθίας Άγγελος Τόλκας. Ο υφυπουργός Επικρατείας εκτός από την ΕΡΤ θα αναπληρώνει τον Μόσιαλο στην καθημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών (την οποία ο υπουργός ουσιαστικά έχει καταργήσει, προκειμένου να ασχολείται με τα «θέματα στρατηγικής»).

Νέοι υφυπουργοί θα οριστούν και στο Υγείας, όπου ένας υπουργός και δύο υφυπουργοί δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα… Για την θέση προαλείφεται ο γιατρός βουλευτής Ευρυτανίας Ηλίας Καρανίκας, αν και μπορεί να οδηγηθεί στο Μεταφορών. Αυτό θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις με τον Ραγκούση…

antinews.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.