Καυγάς Παπανδρέου- Βενιζέλου για τα «μάτια» του Καρτάλη


Μίνι- κρίση έχει ξεσπάσει μεταξύ πρωθυπουργού και υπουργού Οικονομίας για το ποιος θα είναι υφυπουργός Οικονομίας. Η επιθυμία του Ε. Βενιζέλου να έχει μαζί του τον βουλευτή Μαγνησίας Κώστα Καρτάλη προσκρούει στην σθεναρή αντίδραση του Γιώργου Παπανδρέου. Το μήνυμα είναι «επέλεξε όποιον θες εκτός από τον Καρτάλη». Σύμφωνα με τους μυημένους στα παρασκήνια αυτής της σύγκρουσης ο Καρτάλης αποτελεί «κόκκινο πανί» για το Μαξίμου για άγνωστους όμως λόγους. Κάποιοι λένε πως είναι «προσωπική κόντρα» Παπανδρέου – Καρτάλη για κάτι που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν.

Το όνομα του βουλευτή Μαγνησίας έχει ακουστεί κι άλλες φορές ότι θα υπουργοποιηθεί, αλλά πάντα έμενε εκτός κυβερνητικού σχήματος.

Είναι χαρακτηριστικό πως τα έντυπα του Μπόμπολα, παραμονές όλων των ανασχηματισμών, εμφάνιζαν ως «σίγουρο» υπουργό τον Κώστα Καρτάλη.

Ωστόσο επειδή αυτή τη φορά το αίτημα προέρχεται από τον πανίσχυρο, μέσα στην κυβέρνηση, Ευάγγελο Βενιζέλο, ίσως καμφούν οι αντιρρήσεις του πρωθυπουργού… Ίδωμεν!

kentrinews

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.