25μελής μνημονιακή «κυβέρνηση» έρχεται στην Αθήνα!


Σύμφωνα με πληροφορίες, από 15 Αυγούστου καταφθάνει στην Αθήνα 25μελής  ομάδα ευρωπαίων αξιωματούχων με επικεφαλής τον  Χορστ Ράιχενμπαχ. Στην αρμοδιότητά της θα υπαχθούν όλοι οι κοινοτικοί που είναι στη χώρα μας. Συστήθηκε με απόφαση του Προέδρου της Κομισιόν  Ζοζέ Μπαρόζο και  θα αναφέρεται κατευθείαν στον ίδιο και στον  αρμόδιο επίτροπο Όλι Ρεν. Θα έχει δε εξουσία να ελέγχει τα πάντα και να είναι σε άμεση και ανοιχτή γραμμή με το μέγαρο Μαξίμου.

Η ομάδα αυτή θα συντάσσει κάθε τρίμηνο αναφορές και θα εκδίδει έκτακτες προειδοποιήσεις σε περίπτωση διαπίστωσης αποκλίσεων.

Όπως γίνεται άμεσα αντιληπτό και από τον πλέον αδαή, η Ελλάδα οδηγείται πλέον στον πλήρη εξευτελισμό και στην ουσία καταργούνται Σύνταγμα, κυβέρνηση, Βουλή και άλλες δημοκρατικές πολυτέλειες, που θυμίζουν Εθνική Κυριαρχία και όλοι μας οφείλουμε σαν τα πρόβατα, με πρώτους τους πολιτικούς μας, να υπακούμε στα κελεύσματα και τις υποδείξεις των δανειστών μας.

Καληνύχτα Ελλάδα μας.

Έπειτα από αυτό, αναρωτιόμαστε τι χρειάζεται να πληρώνουμε πανάκριβα από τους φόρους μας, άχρηστους πλέον πολιτικούς παράγοντες όπως, Πρόεδρο της Δημοκρατίας, πρωθυπουργό, πανάκριβη Βουλή και άλλους παρατρεχάμενους με πανάκριβες γυαλιστερές λιμουζίνες, παχυλούς μισθούς και στρατιές συμβούλων και σωματοφυλάκων.

Είμαστε απίθανοι.

hassapis-peter

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.