Πόσο ποιό ξεφτιλισμένο κράτος μπορεί να κάνουν την Ελλάδα ;


Όλη η ξεφτίλα της Ελλάδας, για την οποία δεν έχουν καμία ευθύνη οι πολίτες -πλην του ότι ψηφίζουν πάντα “αρνητικά” με βάση τη “μαύρη προπαγάνδα και ξεχνάνε γρήγορα- βρίσκεται στις παρακάτω πέντε γραμμές από άρθρο στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (το οποίο το ΄χει παρακάνει σε γλείψιμο στο επιτελείο του Υπουργείου Οικονομικών):

Γράφει ο Γ.Δημητρομανωλάκης:

“Ο έτερος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονομου με δήλωσή του χθες στο ΘΕΜΑ εξήγησε ότι η κυβέρνηση δεν θα στραφεί εναντίον όσων οφείλουν 5.000 και 10.000 ευρώ, αλλά εναντίον όσων οφειλουν από 150.000 και άνω. Και για να είναι σίγουρος ότι κάποιος θερμοκέφαλος υπάλληλος δεν θα έκανε πράξη την προτέρα απόφαση, ο ίδιος ο κ. Οικονομου εξεδωσε μια ερμηνευτικη εγκύκλιο, που εφαρμοζει τα παραπάνω.”

http://www.protothema.gr/blogs/blogger/post/?aid=137353

Δηλαδή:

Η Ελληνική Βουλή, ψήφισε νόμο (νόμο κύριε δημοσιογράφε, όχι “απόφαση”), νόμο (N.3943/2011, ΦΕΚ66-A’), ο οποίος φέρει την υπογραφή οκτώ (-8-) Υπουργών του ΠΑΣΟΚ (!!!) και είναι υποχρεωτικά εφαρμοστέος από τη “διοίκηση”, τους δημοσίους υπαλλήλους εφοριακούς δηλαδή, ο οποίος προβλέπει την παραπομπή στο αυτόφωρο όσων χρωστούν πάνω από 5.000 ευρώ. Καλός, κακός, είναι νόμος. Δεν σηκώνει “επιλεκτική εφαρμογή” ! Dura lex, sed lex !

Αλλά, ο δημοσιογράφος σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού, εκθειάζει τον Υπουργό (!!!!!) που “κλείνει πονηρά το μάτι”, στους μικροοφειλέτες και μάλιστα, βαφτίζει (ο δημοσιογράφος !), ως

“θερμοκέφαλο” τον υπάλληλο που ήθελε εφαρμόσει το νόμο !!!!!!!!!!

Πόσο λαϊκισμό ακόμη; Πόση ξεφτίλα; Πόση κατάντια;

Αν δεν αρέσει ο νόμος στην κυβέρνηση, αν δεν είναι σωστός, ας τον αλλάξει ! Αυτή η κυβέρνηση τον έφερε προς ψήφιση, δεν τον ψήφισε η κυβέρνηση της Μποτσουάνα !

Πού ακούστηκε επιλεκτική εφαρμογή του νόμου, ανάλογα με το “λαϊκιστικό ρεύμα αντίθεσης που διαμορφώνουν τα ΜΜΕ;”.

taxalia

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.