Η Κυβέρνηση(!) πλήττει τον Τουρισμό


Του Θανάση Νικολαΐδη

ΟΛΑ δείχνουν πως τίποτα δεν πρόκειται ν’ αλλάξει.  Δεν το θέλουν, δεν το θέλουμε. Μια απ’ τα ίδια και έκαστος εναντίον όλων. Μη μας θίξουν συνήθειες και δεδομένα. Κι αν τα κεκτημένα κινδυνέψουν, τότε όλοι στο δρόμο. Κι αν οι…μπάστακες μας παρακολουθούν, θα τους ποτίσουμε υπνωτικό. Κι αν η Ευρώπη μας λοιδορεί, κακό του κεφαλιού της. Αν η ανθρωπότητα μας θεωρεί «συνέχεια», πρόβλημά της-λάθος μετράει τον πολιτισμό μας.

ΝΑ πάμε στα σημερινά, καθημερινά και συνήθη. Η Ελλάδα στα χέρια των ταξιτζήδων, αυτήν τη φορά. Με το ήθος της «συμπαθούς τάξης» συμπυκνωμένο στον τραμπούκο που σπάει γραφεία και ειρωνεύεται αγχωμένους (και αηδιασμένους) τουρίστες. Με τη νοοτροπία του πως είναι αφέντης των δρόμων, μιας και έτσι νιώθει με τον πελάτη που ναύλωσε το ταξί του. Τον αδικούν(;) και το καμπανταηλίκι του να ανακλάται σε λιμάνια και αεροδρόμια.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ, το Κράτος ράθυμος θεατής. Η Κυβέρνηση διστακτική, για να «ωριμάσει» το πράμα. Μην κάνει τη λάθος κίνηση και χάσει την ψήφο της «συμπαθούς τάξης», μιας και ο ταξιτζής μπορεί να λειτουργήσει σαν…τέλειος δυσφημιστής των κυβερνώντων και «νεκροθάφτης» πολιτικών, στην (άμεση) επαφή του με τον πελάτη.

ΕΧΟΥΜΕ Κράτος κι ας το θεωρούμε ξένο σώμα, έχουμε(;) Κυβέρνηση, έχουμε και τουρισμό. Κι αν οι ξεσηκωμένοι της «συμπαθούς τάξης», που όλες οι κυβερνήσεις ενέδιδαν και της κάναν’ τα χατίρια, έχουν «γραμμένο» τον τουρίστα, οι Κυβερνώντες το’ χουν χρέος να προστατέψουν τον τουρισμό. Δεν είναι καιρός για ισορροπίες και ανοχές για μελλούμενους εκλογικούς θριάμβους. Η Ευρώπη και η απλή λογική επιβάλλουν συμμόρφωση προς τους νόμους και την εφαρμογή τους. Διστάζουν οι κυβερνώντες, ανέχονται, περιμένουν και ο «αγώνας» συνεχίζεται. Στη μορφή που τον γουστάρουν κάποιοι ακραίοι της «συμπαθούς τάξης» και με την τακτική που ταιριάζει σε οπορτουνιστές πολιτικούς, που θα πούλαγαν και τη μάνα τους για να παραμείνουν στην εξουσία.

ΕΧΟΥΜΕ καταγράψει «κατορθώματα» απεργών ανάκατων με ταραξίες. Καταγράφουμε την ατολμία (διάβαζε πονηρία) της Κυβέρνησης. Δεν πλήττουν τον τουρισμό με τη «δράση» τους οι διαδηλωτές. Τον πλήττει η Κυβέρνηση. Με τη στάση της απέναντι σε παρανομούντες, με την απόστασή της απ’ το νόμο και με τα κομματικά της ζυγιάσματα, με τις ψηφοθηρικές αναζητήσεις των ανθρώπων της.

ΤΗΝ καλούμε να λύσει το πρόβλημα και συγχρόνως να προστατέψει αποτελεσματικά τον τουρισμό και την κοινωνία απ’ τους ακραίους της «συμπαθούς τάξης».

 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Η Κυβέρνηση(!) πλήττει τον Τουρισμό

 1. Ὁ/ἡ Αλεξιβάρβαρος γράφει:

  ΘΑΝΑΣΗ

  ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ;

  ΔΕΝ ΠΛΗΤΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ !!!!

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.