INCUNABULA


Θα σας παραθέσω κάποια στοιχεία σχετικά με κάτι που θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί εφιάλτης αν δεν ήταν πραγματικότητα. Βέβαια όλοι έχουμε τη νόηση και το κριτήριο και μπορούμε τα παρακάτω να τα εκλάβουμε ως πληροφορίες ή να τα πετάξουμε στον κάλαθο των αχρήστων.

Κυριολεκτικά η ονομασία INCUNABULA σημαίνει κούνια ή κουκούλι και χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει κάτι που βρίσκεται  σε εμβρυακό στάδιο. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε έναν μυστικό κατάλογο όπου περιλαμβάνονται βιβλία, άρθρα περιοδικών, χειρόγραφα και συγγράμματα με θέμα την ύπαρξη παραλλήλων συμπάντων  και την πρακτική προσέγγισής τους.

Εμπνευστής εμφανίζεται ο Έμορι Κράνστον, που μας λέει έχουν βρει τρόπο να ταξιδεύουν σε άλλες διαστάσεις πάντα με τη χρήση του Διαδικτύου. Οι ¨ταξιδιώτες” αυτοί αναφέρουν τις εμπειρίες τους ενώ περιγράφουν μια συσκευή που ονομάζουν “αβγό” η οποία τροφοδοτούμενη από διάφορες μορφές ενέργειας, (όπως παράδειγμα, την ενέργεια που εκλύεται κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης), ανοίγει μυστικές πόρτες που οδηγούν σε άλλους πιθανούς κόσμους.

Όλα αυτά μαζί με αναλύσεις πολύπλοκων νόμων και παρουσίαση θεωριών όπου η κβαντική μηχανική και η μαθηματική θεωρεία του Χάους, συναντούν την ταντρική φιλοσοφία, σε μια μέγα- συνωμοσία που επίσης σχετίζεται με τα πειράματα ταξιδιών στο χρόνο.

Ένα ολόκληρο πεδίο πληροφοριών που μεταδίδεται στο ανθρώπινο μορφογενετικό πεδίο συνειδητότητας. Κυριολεκτικά, πρόκειται για κάποια μορφή “ένωσης”. Τους χειριστές τους ή “ταξιδιώτες” τους χαρακτηρίζουν μετά-ανθρώπους και πιο συγκεκριμένα πλοηγούς, μάγους του Χάους,αστυμάγους. Χρησιμοποιούν νοητικούς ιούς τα (μιμς) και το εγρήγορον ή VALIS, μια ειδική ακτίνα πληροφοριών που επιλέγει και κτυπά συγκεκριμένους εγκεφάλους με σκοπό την στρατολόγισή τους προς όφελος των πλοηγών.

Άλλα όπλα που χρησιμοποιούν είναι τα ακόλουθα: Ψηφιακά συστήματα που μεταφέρουν πληροφορίες πέρα από το χρόνο και το χώρο, τεχνικές κωδικοποίησης, αστική μαγεία, δηλαδή επαφές με νοητικές αλλοκοσμικές οντότητες-δαίμονες- που τους καλούν για την πραγματοποίηση των όποιων σχεδίων τους, έτσι “συντονίζονται” στην συχνότητά τους και γίνεται η επαφή. Άλλοι πάλι ονομάζονται “σκιάνθρωποι”.

Όπως και να ονομάζονται η ουσία είναι μία. Έχουν τη δυνατότητα με κάποιο ρυθμό να επιρεάζουν το Σύμπαν. Σε ατομικό επίπεδο σκεφθείτε εκείνον τον άμοιρο που εν αγνοία του χρησιμοποιείται ως “πηγή ενεργείας” ή για οτιδήποτε άλλο, σκεφθείτε την τραγικότητα αυτού του ανθρώπου.

Πιστεύω κανένας σπουδαίος μαθηματικός ή επιστήμων αλλά και άνθρωπος δεν θα ενεργούσε με γνώμονα την καταπάτηση των δικαιωμάτων και της προσωπικότητας κάποιου άλλου για την επίτευξη των στόχων του. Η επιστήμη θα πρέπει επιτέλους να χρησιμοποιείται για το καλό της ανθρωπότητας και μόνον, γιατί η μέχρι τώρα χρήση και κατάχρησή της δεν μας έχει οδηγήσει πουθενά και ειδικά σε παράλληλους κόσμους.

Πηγή: JONATHAN BRIGHT (άπό το βιβλίο του CURSE, και άρθρα του από το περιοδικό  Strange).

Φιλία Βαγιάκα

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.