Μόλις ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών οι ταξιτζήδες ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους! -ΤΥΧΑΙΟ;


Μετά από μαραθώνια συνεδρίαση οι ταξιτζήδες έληξαν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους!
Με ψήφους 13 υπέρ της αναστολής και 6 κατά, οι ιδιοκτήτες ταξί αποφάσισαν ότι δεν θα συνεχίσουν την απεργία τους,η οποία κράτησε για περισσότερες από 3 εβδομάδες και ταλαιπώρησε κόσμο και κοσμάκη ενώ προκάλεσε έμφραγμα στον τουρισμό.

Η απεργία των ταξιτζήδων έληξε χωρίς να κερδίσουν τίποτα,πλην της υπόσχεσης των περιφερειαρχών ότι δεν θα υπογράψουν νέες άδειες ταξί μέχρι να οριστικοποιηθεί το νομοσχέδιο Ραγκούση!

Ομως όλες αυτές τις μέρες που έκαναν άνω κάτω τη χώρα στη Βουλή συζητούσαν το πολυνομοσχέδιο του Βενιζέλου που συμπτωματικά υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής μία μέρα πριν!

Το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών αφορά συνταξιοδοτικά θέματα, την προώθηση του τουρισμού (καταλύματα και περιοχές ολοκληρωμένης τουριστικής ανάπτυξης), φορολογικές διατάξεις, την ρύθμιση της αγοράς των παιγνίων, καθώς και θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου Οικονομικών (μισθώματα, ανάκτηση παρανόμων κρατικών ενισχύσεων, ελεγκτικές εταιρείες εντοπισμού περιουσιακών στοιχείων κλπ). Στο νομοσχέδιο συμπεριελήφθησαν και οι τροπολογίες, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν η πολυσέλιδη που αφορά τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις φορέων του Δημοσίου και η τροπολογία περικοπής των επιδομάτων των δημοσίων υπαλλήλων.Ενα νομοσχέδιο σκούπα,που σαρώνει δημόσιο και ιδιωτικό τομέα κι όμως υπερψηφίστηκε χωρίς ν’ ανοίξει ρουθούνι και χωρίς ο κόσμος να μάθει τι μαγείρεψαν οι “επαΐοντες” πίσω από την πλάτη του.

Αυτή τη σύμπτωση και πόσο ΤΥΧΑΙΑ ήταν ας την κρίνει ο καθένας μόνος του!

Εμείς απλά θα ξαναγράψουμε πως οι ταξιτζήδες χρησιμοποιήθηκαν για τον αποπροσανατολισμό του κόσμου  κι ο Ραγκούσης μόνο τρελός δεν ήταν που άνοιξε το θέμα τους στην καρδιά του καλοκαιριού.

Μπροστά στην πρεμούρα τους να περάσει το πολυνομοσχέδιο Βενιζέλου δεν λογάριασαν ούτε τις επιπτώσεις της απεργίας  των ταξί στον Ελληνικό τουρισμό.

zeidoron

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.