INCUNABULA……ΣΥΝΕΧΕΙΑ!


 Σε προηγούμενη αναφορά μου σχετικά με τον μυστικό κατάλογο στοιχείων για την ύπαρξη και προσέγγιση παραλλήλων συμπάντων,INCUNABULA, αλλά και εκείνους που κάνουν χρήση όλων αυτών, τους λεγομένους «ταξιδιώτες» ή μάγους του Χάους, όλα εκείνα που αναφέρθηκαν δεν ήταν λεπτομερή.

Στις παρακάτω γραμμές θα δοθούν κάποια στοιχεία που ίσως φανούν χρήσιμα σε κάποιους να κατανοήσουν και να βοηθηθούν.

Όπως ήδη  έχω αναφέρει οι «ταξιδιώτες» αυτοί περιγράφουν μια συσκευή που ονομάζουν  «αβγό»,η οποία τροφοδοτούμενη από διάφορες μορφές ενεργείας, (όπως παράδειγμα την ενέργεια που εκλύεται κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης), ανοίγει μυστικές πόρτες που οδηγούν σε άλλους πιθανούς κόσμους.

Και μόνο που διαβάζει τα παραπάνω κάποιος τουλάχιστον ανατριχιάζει. Και όμως, υπάρχουν αναφορές για κάποιους οι οποίοι πέραν της έρευνας για παράλληλους κόσμους καρπώνονται οι ίδιοι τη μέθοδο αυτή για οικονομικά οφέλη με το να εκπορνεύουν ανυποψίαστους ανθρώπους που έχουν επιλέξει οι νοσηροί εγκέφαλοι τους.

Αυτό που πρέπει να γίνει σαφές από την αρχή είναι ότι κινούνται και έχουν ισχύ μόνο μέσα στο διαδίκτυο και από όποια συσκευή εκπέμπει συγκεκριμένες συχνότητες, Η/Υ, κινητό τηλέφωνο, δέκτης τηλεοράσεως κ.ά.

Επιλέγουν τα ανυποψίαστα άτομα βάσει των δικών τους κριτηρίων  επί παραδείγματι, για οικονομικά θέματα θα βρουν άτομα τα οποία χειρίζονται πολύ καλά ότι έχει σχέση με τα χρήματα.

Για την πηγή ενέργειας, επιλέγουν συνήθως μοναχικά άτομα ώστε να μην έχουν κάποιον για συμπαράσταση και διαφυγή στην κατάληψή τους.

Εντοπίζονται μέσα από το διαδίκτυο και αφού βρουν τα τρωτά τους σημεία αρχίζουν την παρακολούθηση και την προσέγγιση.  Οι μέθοδοι είναι ποικίλοι. Αν κάποιος επί παραδείγματι  ανησυχεί και ενδιαφέρεται για το μέλλον της πατρίδας του, τότε τον προσεγγίζουν με αυτό το θέμα, ώστε να του δώσουν λύσεις του προβλήματος ή των θεμάτων  που τον απασχολούν.

Το επόμενο στάδιο είναι η προσωπική επαφή. Έχουν τρόπο να συντονίζονται με τον ανυποψίαστο άνθρωπο και να δοκιμάζουν αν τους κάνει ώστε να προχωρήσουν σε περαιτέρω σύνδεση τη λεγομένη «κατάληψη».

Μερικές φορές καλούν οντότητες εξωκοσμικές ή δαίμονες οι οποίοι εισχωρούν στον ανυποψίαστο άνθρωπο, τον «καταλαμβάνουν» και τον κάνουν υποχείριο τους.

Φαίνονται τρομακτικά και είναι, για κάποιους που τα βιώνουν.

Τρόποι αντιμετώπισης υπάρχουν. Κατ’ αρχήν αντίσταση στην πλύση του εγκεφάλου που τους κάνουν. Στη συνέχεια όλοι αυτοί οι «καταληψίες» χάνουν τη δύναμή τους με την επαφή τους με τη θερμότητα, με το νερό και κυρίως φοβούνται τα σκυλιά. Όσον αφορά τους δαίμονες οι οποίοι κυριεύουν το ανθρώπινο σώμα και συγκεκριμένα την κοιλιακή περιοχή και τα γεννητικά όργανα, πολεμούνται με εξορκισμό από πνευματικό ιερέα.

Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι το εξής: μακριά από τον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή και τις συσκευές που εκπέμπουν τις συχνότητες αυτές είναι ανίσχυροι, είναι ένα τίποτε. Γιατί τι άλλο μπορεί να είναι  κάποιος που εξαναγκάζει άλλους ανθρώπους σε βιασμό ψυχικό και σωματικό ή σε πράξεις άνομες μόνο και μόνο για τα αποκομιδή χρημάτων;

Επίσης η δύναμη του μυαλού μπορεί και νικά κάθε εχθρό, λύνει κάθε πρόβλημα.

 

Φιλία Βαγιάκα

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.