Ανατριχιαστικό! Έφτιαξαν ζωντανές κούκλες – ανθρωποειδή!


Μήπως ετοιμάζουν άλλη γενιά υπάκουων ανθρώπων;

Σήμερα φτιάχνουν “ζωντανά παιχνίδια”, μήπως στο επόμενο βήμα δούμε και βιογενετικούς στρατιώτες;

Όταν η βιογεννετική επιστήμη κατόρθωσε και έσπασε τον γενετικό κώδικα του DNA δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ζητωκραύγαζαν για το κατόρθωμα του ανθρώπου, προτάσσοντας μάλιστα πως έγινε η απαρχή για την δημιουργία ανθρώπινων οργάνων και την θεραπεία ή την διάσωση ανθρώπων για τους οποίους δεν ήταν δυνατόν να βρεθούν ανθρώπινοι δότες. Από εκείνη την ημέρα άρχισε και ένας αγώνα, μία μάχη λογικών επιχειρημάτων μεταξύ των υποστηρικτών της βιογεννετικής επιστήμης και εκείνων που επέμεναν πως πρέπει να υπάρχουν όρια, ειδάλλως το ανθρώπινο είδος θα απειληθεί από τον ίδιο του τον εαυτό ή από τις… δημιουργίες του.

Αυτή η μάχη μεταξύ λογικής και ηθικής, μεταξύ ορίων και χάους συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Η βιογεννετική επιστήμη όμως εξελίχθηκε πάρα πολύ από εκείνη την ημέρα που ανακοινώθηκε το τεράστιο επίτευγμα του «σπασίματος» του DNA. Ποτέ κανείς δεν μπόρεσε να απαντήσει με σοβαρότητα στο γιατί ο άνθρωπος θέλει να γίνει Θεός και γιατί θέλει να προχωρήσει σε σκοτεινά μονοπάτια με κίνδυνο να μεταλλάξει τον ίδιο του τον εαυτό.

Σήμερα, όμως, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, η βιογεννετική επιστήμη κατόρθωσε να παράξει ζωντανές κούκλες, για να διασκεδάζουν τα παιδιά (ή και οι μεγαλύτεροι άνθρωποι)!!! Κούκλες που χτυπάει η καρδιά τους και που διατίθενται στο εμπόριο σε δύο συσκευασίες. Η μία συσκευασία έχει «διάρκεια ζωής» έναν (1) χρόνο και η άλλη τρία (3) χρόνια. Το «επίτευγμα» αυτό, έγινε κατορθωτό με την ανάμιξη DNA ζώων, όπως ισχυρίζεται η κατασκευάστρια εταιρεία, όμως η ομοιότητα με τον άνθρωπο κλονίζει όποιον τις δει… Έχουν καρδιά, μυαλό και… διάρκεια ζωής, ενώ θα… πωλούνται σε όλες τις χώρες του πλανήτη! Μάλιστα, ζούνε με ειδικές πρωτεΐνες… δηλαδή με σχεδόν μηδενικό κόστος! Πωλούνται, δε, σε κατάσταση ύπνου!!!

Απορίας άξιο είναι πως είναι δυνατόν ένα ζωντανό «πλάσμα» να πωλείται στις προθήκες καταστημάτων, σαν να πρόκειται για ένα mp-player ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή πωλείται στα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών…! Κάτι «ζωντανό», πωλείται σε πλαστική συσκευασία, με σκοπό να βοηθήσει ψυχολογικά τα μικρά παιδιά και γενικότερα τις επόμενες γενιές!

Λέτε, το «προϊόν» αυτό να βγήκε στην αγορά για να καλύψει τις συναισθηματικές ανάγκες των παιδιών; Μήπως βρισκόμαστε στην απαρχή μιάς προσπάθειας αποδοχής εκ μέρους των πολιτών, πως ο άνθρωπος άρχισε να κατασκευάζει υποκατάστατά του, άκρως ελεγχόμενα, ακίνδυνα και φυσικά… χρήσιμα; Μήπως κάποιοι ετοιμάζουν την αλλαγή των ανθρώπων, με «πλάσματα» μικρής διάρκειας, άμεσα αντικαταστάσιμα, πάμφθηνα και φυσικά πολύ αποδοτικά στην εργασία; Μήπως, κάποιοι βρήκαν τον τρόπο να μην έχουν προβλήματα από τους ανθρώπους και να απολαμβάνουν τον πλούτο ολόκληρου του πλανήτη, μετατρέποντάς τον σε προσωπική τους ιδιοκτησία ή σε ιδιοκτησία μιάς ελαχιστότατης ελίτ;

Δεν τίθεται κανένα θέμα, άραγε, για την ηθική πλευρά που προσφέρει το θέαμα κρεμασμένων ανθρωποειδών σε προθήκες καταστημάτων; Δεν τίθεται κανένα θέμα, άραγε, για τα όρια στα οποία πρέπει να κινείται ο άνθρωπος όταν «δημιουργεί»; Δεν τίθεται κανένα θέμα για τους πιθανούς σχεδιασμούς που υπάρχουν από την πλευρά μίας ελίτ η οποία αντιμετωπίζει τον άνθρωπο ως εχθρό και θέλει να τον αντικαταστήσει άμεσα και –φυσικά- με την συναίνεση του ανθρώπου;

Πιστεύουμε πως βρισκόμαστε μπροστά σε ένα «φαινόμενο» απόλυτης απώλειας λογικής, αλλά ταυτόχρονα γινόμαστε μάρτυρες της παγκοσμιοποίησης που θα γίνει για τον άνθρωπο, αλλά θα τελειώσει χωρίς τον άνθρωπο… εις όφελος όμως της επιστήμης και εκείνων που χρηματοδότησαν ακατάπαυστα (και συνεχίζουν να χρηματοδοτούν) τον σχεδιασμό ενός πιθανότατου αφανισμού του ανθρώπινου είδους…

Από εμάς -προφανώς- εξαρτάται, εάν θα παραμείνουμε μάρτυρες (και θα γίνουμε στη συνέχεια θύματα) ή εάν θα αποφασίσουμε να δώσουμε ένα τέλος στους εξυφαινόμενους σχεδιασμούς της Νέας Τάξης, της ελίτ των αλητήριων που δημιουργούν προς αντικατάστασή μας πλάσματα – εργάτες – διασκεδαστές και ποιος ξέρει… ίσως και… στρατιώτες που θα εποπτεύουν την ανθρώπινη κατώτερη φυλή…

ΥΓ: Λέτε να χρειαζόμαστε ένα τέτοιο για πρωθυπουργό της χώρας; Μπαααα… εμείς ήδη πήραμε το presales μοντέλο…

Πηγή πληροφοριών η εταιρεία βιογενετικής GenPets, όπου μπορείτε να βρείτε περισσότερες ανατριχιαστικές πληροφορίες

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

7 ἀπαντήσεις στὸ Ανατριχιαστικό! Έφτιαξαν ζωντανές κούκλες – ανθρωποειδή!

 1. Ὁ/ἡ άμο γράφει:

  Μπορoύμε να χαλαρώσουμε προς το παρόν.. “Καλλιτεχνικό” κατασκεύασμα είναι:
  http://www.brandejs.ca/details.php?view=genpets
  http://www.genpets.com/about.php
  Πρόκειται για έκθεση που σκοπό έχει να προβληματίσει σχετικά με το θέμα της γενετικής μηχανικής.
  Πάντως το site http://www.genpets.com είναι όντως αληθοφανές :))

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ Αριστόδημος γράφει:

  Δεν είναι πραγματικά γενετικά τροποποιημένο ζωντανό όν, αλλά πλαστικό ρομποτοειδές. Δεν πωλείται, ούτε πρόκειται να πουληθεί σαν παιχνίδι. Είναι ένα είδος “τέχνης” που εκτίθεται σε μουσεία και γκαλερί. Σκοπός του καλλιτέχνη είναι να προκαλέσει αντιδράσεις και καλεί τον κόσμο να σκεφτεί αν αυτό είναι το μέλλον που θέλουμε.

  Η ιστοσελίδα τους:
  http://www.genpets.com/about.php

  Μοῦ ἀρέσει

 3. Ὁ/ἡ newneuromancer γράφει:

  Τα “Genpets” είναι ένα έργο τέχνης που δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη Adam Brandej με σκοπό την ευαισθητοποίηση των ανθρώπων για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η βιοτεχνολογία και τα «επιτεύγματά» της στην κοινωνία.

  Οι εικονιζόμενες δημιουργίες είναι κούκλες (δηλ. γλυπτά), κατασκευασμένες εξωτερικά από λάτεξ και πλαστικό. Ενώ στο εσωτερικό τους βρίσκεται ρομποτικός μηχανισμός που προσομοιώνει τη ζωική συμπεριφορά της αργής αναπνοής του γλυπτού – «ανθρωποειδούς».

  Η ιστοσελίδα http://www.genpets.com, είναι μέρος της φάρσας του δημιουργού αυτού του έργου. Ή, αν το θέλετε, είναι μέρος του έργου ως επιπρόσθετο στοιχείο ρεαλισμού.

  Ευτυχώς, είναι ένα “τεχνολογικό” έργο τέχνης! (προς το παρόν…)

  Μοῦ ἀρέσει

 4. Ὁ/ἡ ironicus γράφει:

  o arthrografos pantos margaritari e?ahahahaha.eiparxei kati pou legete research.kanto!den einai asximo!min ginese katastrofologos apo ena troll story,gia onoma tou theou.my favourite “ήπως ετοιμάζουν άλλη γενιά υπάκουων ανθρώπων;

  Σήμερα φτιάχνουν “ ζωντανά παιχνίδια”, μήπως στο επόμενο βήμα δούμε και βιογενετικούς στρατιώτες;” popo liwnw prwiniatika.sas trollaroune pio eukola kai apo rickrollers.

  Μοῦ ἀρέσει

 5. Ὁ/ἡ Ανδρέας Γκαντίδης γράφει:

  Ξέρει να διαβάζει, ίσως και να γράφει, αυτό είναι σίγουρο! Είναι από τα παιδιά της Νέας Εποχής που τα δέχονται όλα, χωρίς όρια! Ελληνικά θα μιλάμε τώρα που γίναμε πολίτες του κόσμου;

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.