Ο αποικισμός στα κατεχόμενα συνεχίζεται 35.000 παράνομοι “εργάτες”


Η ”Κίπρις” αφιέρωσε το πρωτοσέλιδό της στους παράνομους εργάτες που έχουν έλθει από την Τουρκία και έχουν κατακλύσει τα κατεχόμενα.

Όπως δήλωσε ο λεγόμενος υπουργός εργασίας Τουρκάι Τόκελ, κάπου 35.000 άτομα εργοδοτούνται παράνομα σε μια περίοδο κατά την οποία 10.000 νέοι παραμένουν άνεργοι.

Δήλωσε ακόμη ότι από έλεγχο σε ξενοδοχείο διαπιστώθηκε ότι από τους 400 εργαζομένους μόνον οι 12 είχαν τη λεγόμενη ιθαγένεια.

Αναφέρθηκε στην ανάγκη διενέργειας απογραφής πληθυσμού εντός του 2011 και πιο σχολιαστικού ελέγχου από το λεγόμενο τμήμα αλλοδαπών.

Στο ίδιο θέμα αναφέρθηκε και ο ΓΓ του ΚΕΕ Ερτουγρούλ Χασίπογλου, ο οποίος σχολίασε το συνεχώς αυξανόμενο αριθμό ληστειών κα επεσήμανε την ανάγκη διεξαγωγής απογραφής πληθυσμού στο τέλος του 2011 ή στις αρχές του 2012.

Την είσοδο στο ψευδοκράτος με την επίδειξη μόνο ταυτότητας επέκρινε ο λεγόμενος βουλευτής Χουσεϊν Αγκολεμλί, ο οποίος δήλωσε ότι όταν έθιξαν το θέμα στον Τούρκο Πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η απάντηση που πήραν ήταν ότι θα πρέπει να συνεχιστεί η μεταφορά πληθυσμού από την Τουρκία στο νησί. kathimerini.com.cy

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.