Ποιός ο ρόλος του Νίκου Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ;


Φουντώνουν οι πληροφορίες για την «εμπλοκή» του Νίκου Παπανδρέου στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ. Όσο μάλιστα τα όσα έχουμε γράψει δεν διαψεύδονται, τόσο θα επιμένουμε να γράφουμε τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μας…

Ο Νίκος Παπανδρέου έχει βάλει σκοπό να μετατρέψει το ΠΑΣΟΚ σε καθαρά οικογενειακή υπόθεση. Πώς θα μπορούσε κανείς να τον «κακολογήσει», όταν μιλάμε για το κόμμα που έχει ιδρύσει ο αείμνηστος πατέρας του, Ανδρέας Παπανδρέου και του οποίου ηγείται (θεωρητικά πάντα) ο αδερφός του, Γιώργος Παπανδρέου.

Ο Νίκος Παπανδρέου, σύμφωνα με τις πληροφορίες, επιχειρεί με κάθε τρόπο να «αφυπνίσει» τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και δεν αποκλείεται, μάλιστα, μέσα στο φθινόπωρο, να έχουμε και τα αποκαλυπτήρια ενός νέου «Κινήματος».

Κινήματος, που θα γεννηθεί από τα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ, χωρίς όμως τα βαρίδια του παρελθόντος, που, όπως λένε οι κακές γλώσσες, θα φροντίσει να πετάξει από το καράβι του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Παπανδρέου!

Πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.