ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΤΑΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ GEORGE SOROS;


Γράφει ο Περικλής Αθανασόπουλος

Ο Έλληνας μεγιστάνας και πλουσιότερος στον τότε κόσμο Αριστοτέλης Ωνάσης, πότέ δεν προσπάθησε να διαμορφώσει την ιστορία κανενός λαού…!!!
Σε αντίθεση με του GEORGE SOROS, που επεμβαίνει στα εσωτερικά των κρατών με συνεχείς παρεμβάσεις προσπαθώντας να διαμορφώσει πολιτικές και να ελέγξει τις κυβερνήσεις, ακόμα και μικρών κρατιδίων όπως των Σκοπίων …!!!
Το μόνο που ενδιέφερε τον ΩΝΑΣΗ, ήταν τα εμπορικά και παιγνίδια εξουσίας με τις ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ…!!!
Οι ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ηταν η μόνη χώρα στον κόσμο που «έπαιζε» μαζί της Ο Ωνάσης…!!!
Μην ξεχνάμε ότι ακόμα και με την τότε κακιά Γερμανία μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο, που είχε καταρρεύσει, ο Ωνάσης έκανε την μεγαλύτερη παραγγελία εμπορικού στόλου εκμεταλλευόμενος την κακή της οικονομική κατάσταση σε συνάρτηση με την τεχνογνωσία της…
Πέρα απ όλα όμως, αν εξαιρεθεί η αμοιβή που εισέπραξε από ους Aγγλους ως ασφάλιστρα για την καταστροφή των φαλαινοθηρικών του, o Ωνάσης, οι περισσότερες ασχολίες του ήταν με πραγματικές οικονομίες και όχι με τραπεζικές φούσκες όπως είναι σήμερα του GORGE SOROS…!!!
Av σήμερα ζούσε ο Ωνάσης πιθανά να μην επέτρεπε στους τραπεζικούς οίκους αξιολόγησης και στα τοξικά τραπεζικά ομόλογα (προϊόντα του SOROS) να αναπτύξουν τέτοια δραστηριότητα…!!!
Θα απαντούσε και θα τους ξεβράκωνε στηριζόμενος σε παραγωγικές επενδύσεις και όχι σε φούσκες…!!!
Αν δεχτούμε ότι o Ωνάσης ήταν ίσως ο κορυφαίος μεταφορέας πετρελαιοειδών, και κινείτο μπροστά από τις σκέψεις των κρατών λόγω ευχέρειας κινήσεων, θα είχαν προληφθεί πολλές από τις Αμερικάνικες κινήσεις στην μέση Ανατολή και ίσως να είχαν αποφευχθεί αρκετές παρεμβάσεις των Αμερικάνων στα εκεί κρατίδια.(ΙΡΑΝ -ΙΡΑΚ)..!!!
Η σημερινή στάση του Ωνάση στην εκμετάλλευση του υποθαλάσσιου πλούτου της χώρας μας…!!!
Ο Ωνάσης θα ήταν το κορυφαίο χαρτί της Ελλάδας στις εμπορικές διαπραγματεύσεις με όλο τον πλανήτη, θα ήταν ο μόνος που θα μπορούσε να ασκήσει εμπορική διπλωματία με όλο τον κόσμο…!!!
Θα μπορούσε να προετοιμάσει πολύ πριν τα πράγματα…!!!
Μην ξεχνάμε αλώστε ότι οι τότε Έλληνες μεγαλοεφοπλιστές, ΝΙΑΡΧΟΣ, ΛΑΤΣΗΣ, ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΙΔΕΣ, κλπ, ενώ κατ ουσία τον θαύμαζαν, δεν παράλειπαν ανά πάσα στιγμή να του δείχνουν το μίσος τους…!!!
Ακόμα και σήμερα οι παραπάνω σκοπό έχουν να ξεζουμίζουν τον Ελληνικό λαό για να κερδοσκοπούν…!!!
Με πολλές πράξεις του ο Ωνάσης αποδείκνυε ότι αγαπούσε την Ελλάδα, ήταν γνήσιος Έλληνας, κρίμα που δεν μπόρεσε να αφήσει κάποιον «δασκαλεμένο» στα πράγματα…!!!
Αν ήταν αλλιώς τα πράγματα, πολλοί σήμερα θα σεβόντουσαν και θα υπολόγιζαν περισσότερο τη χώρα μας ( όπως ο GEORZE SOROS και τα παράγωγα του), και μέσα και έξω από αυτή…!!!

thoureios

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΤΑΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ GEORGE SOROS;

  1. Ὁ/ἡ aristarhos γράφει:

    Φίλε, συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Τι σχέση έχει ο Σόρος με τον Έλληνα ογκόλιθο. Ο Ωνάσης , φίλε είχε κοχόνες. Αυτός τι έχει; Φούσκες, φούσκες, φούσκες. Και ποιος είναι αυτός; Το παίζει γκουρού-προφήτης. Σε τίποτε δεν έπεσε μέσα. Ένας αποτυχημένος λεφτάς. Έ και; Ο άλλος έδινε φαγητό σε κόσμο. Αυτός τι δίνει; Συμβουλές; Σαν αυτές που έδωσε στον Jeffrey; Για αυτό πήγαμε καλά;

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.