ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ «ΟΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ»…!!!


Εκτός από τα παραοικονομικά μεγαλοκαταστήματα που πουλάνε αέρα και λέγονται ΟΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ και σήμερα δραστηριοποιούνται μόνο στην οικονομία, σε λίγο καιρό θα δούμε να εμφανίζονται και γραφεία φαρμακευτικών βιομηχανιών που θα στοχεύουν την δημόσια υγεία και θα ονομάζονται «ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ»…!!!

Φανταστείτε να ανακοινώνει ένα γραφείο που θα αυτοχρηστεί ως «ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» ότι η δημόσια υγεία στην Ελλάδα δεν είναι πιστοποιημένη και ότι όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα δεν παρέχουν εγγύηση για την αντιμετώπιση των ποιο απλών περιστατικών…!!!

Κάτι ανάλογο να γίνει με τα πανεπιστήμια μας , με τα προϊόντα μας, με τις επιχειρήσεις μας, και γενικά με το κράτος μας…!!!

Είναι προετοιμασμένοι οι πολιτικοί μας και μάλιστα όχι μόνο οι Έλληνες πολιτικοί, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης, για να αντιμετωπίσουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο,

ή συμμετέχουν σε ένα τέτοιο σενάριο διάλυσης της δομής της λειτουργίας των χωρών;

Τελικά εδώ παίζεται το εξής παιγνίδι:

  1. Εάν οι πολιτικοί μας είναι βλάκες και τους παραμυθιάζουν οι ξένοι οίκοι αξιολόγησης υγείας τότε δεν κάνουν για πολιτικοί…!!!
  2. Εάν όμως συμμετέχουν στο παιγνίδι των «διεθνών οίκων αξιολόγησης» είναι απατεώνες…!!!
  3. Εάν εκβιάζονται από τους ανωτέρω οίκους δεν κάνουν για πολιτικοί…!!!
  4. Εάν συμβαίνουν όλα τα παραπάνω είναι επικίνδυνοι για την δημόσια Υγεία…!!!
  5. Εάν έβαλλαν την χώρα να δαπανήσει μερικά εκατομμύρια ευρώ, είναι επικίνδυνοι για την δημόσια οικονομία…!!!

 

Αλήθεια τι έγινε με τα περίπου 5.000.000 εμβόλια που πλήρωσε ο Ελληνικός λαός;

Για όλα αυτά , ας μας απαντήσει ο πολύς βαρύς και ασήκωτος που θέλει να είναι το Νο 2 της Ν.Δ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ…!!!

Κάτι ανάλογο θα γίνει με τα πανεπιστήμια μας , με τα προϊόντα μας, με τις επιχειρήσεις μας, και γενικά με το κράτος μας…!!!

Είναι προετοιμασμένοι οι πολιτικοί μας και μάλιστα όχι μόνο οι Έλληνες, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης, για να αντιμετωπίσουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο,ή συμμετέχουν σε ένα τέτοιο σενάριο διάλυσης της δομής της λειτουργίας των χωρών;

Ας προβληματιστούμε με τις χτεσινές δηλώσεις του ΖΑΚ ΝΤΕΛΟΡ πού στην ουσία αφήνει να εννοηθεί ότι οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις σέρνονται από “παιδαρέλια” χωρίς όραμα και κάποιοι επιτήδειοι τους παρασύρουν στην διάλυση της δομής της λειτουργίας των χωρών…!!!

thoureios

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.