Σύμφωνα με πληροφορίες του kentrinews, ο Σαμαράς από το βήμα της ΔΕΘ στις 17 Σεπτεμβρίου ετοιμάζεται να δεσμευτεί για την αποκατάσταση των μισθών και των συντάξεων μέχρι το τέλος της πρώτης θητείας της Ν.Δ. ως κυβέρνησης και παράλληλα για την αποκατάσταση όλων των εισοδημάτων έως 1.000 ευρώ. Η πρόταση αυτή βρίσκεται υπό επεξεργασία και αναμένεται να συζητηθεί με ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και τους συλλογικούς φορείς των συνταξιούχων σε συναντήσεις που θα έχει μαζί τους ο πρόεδρος της Ν.Δ. λίγο πριν την άνοδο του στην Θεσσαλονίκη.
Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι και ο Καραμανλής ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ,όσα υποσχέθηκε ότι θα δώσει σε συνταξιούχους και χαμηλόμισθους ( ΛΑΦΚΑ, ΕΚΑΣ, διπλασιασμό αγροτικών συντάξεων, επιδόματα ωρίμανσης κτλ) τα έκανε πράξη.
Βέβαια ο Καραμανλής όσα υποσχέθηκε τα έκανε πράξη. Αν εξαιρέσουμε βέβαια πως την έκανε ”λούϊς” διαμέσων του σκανδάλου της μονής Βατοπεδίου το οποίο αν θυμάμαι καλά ξεκίνησε από την Αλεξανδρούπολη με τον Γεροντόπουλο, το δεξί χέρι του Σαμαρά με κάποιες ανταλλαγές οικοπέδων με την λίμνη Βιστονίδα και κατέληξε να δοθεί η εξουσία στην παρούσα κυβέρνηση! Ήταν προμελετημένη καρφωτή και λαδωμένη κύριοι… Ο θεός είναι φιλεύσπλαχνος και συγχωρεί, ο δεξιός δεν συγχωρεί ποτέ και θα το διαπιστώσετε στις επόμενες εκλογές.
Μοῦ ἀρέσειΜοῦ ἀρέσει
Ότι και να υποσχεθεί θα πάρει ένα παπάρι αυτός και το άλλο ο Γιωργάκης όποιος είναι μαλάκας ας τους ψηφήσει
Μοῦ ἀρέσειΜοῦ ἀρέσει
κ ΡΟΥΦΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑς ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
Μοῦ ἀρέσειΜοῦ ἀρέσει
Και στο κεφάλι του κατέβηκε το Βατοπέδι. Έπρεπε όλοι απ’ το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ να πάνε φυλακή. ΟΛΟΙ!.
Μοῦ ἀρέσειΜοῦ ἀρέσει