Στροφή 180 μοιρών από Μαξίμου για την ΔΕΘ


Εχθές το απόγευμα υπήρξε η πληροφορία ότι υπάρχει πρόταση στο επιτελείο του πρωθυπουργού ο Παπανδρέου να είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που δεν θα πραγματοποιήσει ομιλία προς τους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης και θα περιοριστεί μόνο σε μια κλειστή, άρα άκρως ελεγχόμενη συνάντηση μαζί τους. Με την πρόταση αυτή είχαν συμφωνήσει όλοι, ακόμη και ο Παπανδρέου.

Την είδηση την μετέδωσαν με κάθε “επισημότητα” το βράδυ τα δελτία ειδήσεων του MEGA και της ΝΕΤ.

Σήμερα η κυβέρνηση, υπό το βάρος της κατακραυγής υπαναχωρεί και δηλώνει ότι η επίσκεψη, όπως και η ομιλία του πρωθυπουργού στην δοκιμαζόμενη από την λιτότητα Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί κανονικά, όπως πάντα γίνεται στα εγκαίνια της ΔΕΘ..

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για το Μέγαρο Μαξίμου η φετινή Έκθεση.

Οποιαδήποτε αλλαγή θα δώσει την εντύπωση ότι ο πρωθυπουργός κρύβεται και φοβάται τον κόσμο, αν όμως παραμείνει το πρόγραμμα ως έχει, οι αναμενόμενες αντιδράσεις του κόσμου για τον μαύρο Σεπτέμβρη που ήδη θα βιώνουν και για τον πιο καταστροφικό χειμώνα μετά την κατοχή που τους περιμένει και η τεράστια αστυνομική δύναμη που αναμένεται να ανέβει στην Θεσσαλονίκη, μπορούν να αποτελέσουν ένα εκρηκτικό κοινωνικό μίγμα που θα τινάξει στον αέρα την ήδη τραγική κυβερνητική εικόνα, να οδηγήσει σε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και να αποτελέσει την ταφόπλακα όχι μόνο της κυβέρνησης αλλά και του ίδιου του ΠΑΣΟΚ.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.