Καραγκιοζιλίκια! … τώρα μιλάνε για Φ.Π.Α … “Ασανσέρ”


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Οι κυβερνώντες μέρα με την ημέρα εκτός από ανίκανοι αποδεικνύονται και ηλίθιοι!

Ο β’ αντιπρόεδρος και γνωστός “κωλοτούμπας” δείχνει πλέον καθαρά να μην ξέρει τι του γίνεται μια και επιβάλει στα τρόφιμα τετράμηνο Φ.Π.Α 23%!… Καραγκιοζιλίκια! λες και δεν ξέρουμε πως σε αυτή την πολύπαθη χώρα ότι ανεβαίνει δεν ξανακατατεβαίνει!

Θυμηθείτε τις κατά καιρούς ανατιμήσεις στα καύσιμα με το πρόσχημα των αυξήσεων του πετρελαίου και οι οποίες όταν υποχωρούσαν … ποτέ δεν μειωνόταν!!! Αντιθέτως στα διάφορα σκαμπανεβάσματα των τιμών αυτοί πάντα έκαναν και άλλες αυξήσεις!

Τώρα μιλάνε για Φ.Π.Α “ασανσέρ” δηλ. για τους τουρίστες στα ξενοδοχεία θα ισχύει το 13% ενώ για εμάς τους ντόπιους “Ιθαγενείς” που είμαστε “Λεφτάδες” θα ισχύει το 23%!!!

Ακούμε επίσης ότι στα καταστήματα που προσφέρουν έτοιμο φαγητό το 23% θα χρεώνεται αν το τρώμε εκεί ενώ αν το παίρνουμε σε πακέτο θα είναι 13%!!!

Όλα αυτά τα τραγελαφικά δείχνουν για άλλη μία φορά ότι οι άνθρωποι είναι υπόπτως “άσχετοι” και πολύ πολύ “επικίνδυνοι” και επιβάλλεται πλέον να τους στείλουμε μια ώρα αρχύτερα στο διάολο, περνώντας τους ενδεχομένως και από ειδικό δικαστήριο για την προδοσία και την αθλιότητα που επέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια!!!

Όσο για τον “τετράμηνο” Φ.Π.Α υπάρχει λύση! …. να αγοράζουμε σε πακέτο και να έχουμε μαζί μας μια λαδόκολλα την οποία θα απλώνουμε σε ένα τραπέζι επιτόπου … για να τρώμε πάνω! (όπως πριν από πενήντα χρόνια)
Ενώ στα ξενοδοχεία για να έχουμε την χρέωση 13% μία λύση υπάρχει …να το παίζουμε … “Αφγανοί” … τουρίστες!!!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.