Ο ΓΑΠ τα βλέπει όλα καλά και ο Καρατζαφέρης συμφωνεί μαζί του


Ο Γιώργος Παπανδρέου που βλέπει όλα τα πράγματα στην Ελλάδα να εξελίσσονται ομαλά και ο Γιώργος Καρατζαφέρης που στηρίζει ανεπιφύλακτα και χωρίς ενδοιασμούς τον μνημονιακό του συνεταίρο, ήταν η εικόνα που κυριάρχησε στην σημερινη συνεδρίαση της Βουλής για το νομοσχέδιο για τηνν Παδεία.

Ο μέν πρώτος να επιμενει ότι κερδίζει μέρα με τη μέρα τη σκληρή μάχη που δίνει και πως δικαιώνεται (..!) ο δε δεύτερος να διερωτάται αν σήμερα πρέπει να είσαι με την πλειοψηφία του μνημονίου, ή με την μειοψηφία της μνημειώδους βλακείας (!!!)….

«Δημιουργούμε ισχυρό κλίμα ασφάλειας παρά το δυσμενές κλίμα στην Ευρώπη. Δικαιώνονται οι προτάσεις μας. Όμως αυτό δεν αρκεί. Είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε και να βάλουμε τάξη στα του οίκου μας» είπε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Η αριστερά καταπολεμά το νομοσχέδιο για να περιφρουρήσει το τον κομματικό της στρατό που είναι οι φοιτητές στα πανεπιστήμια, σχολίασε ο Γ. Καρατζαφέρης.

Για απελευθέρωση του πανεπιστημιακού χώρου από παθογένειες, φοιτητοπατέρες και πελατειακό σύστημα, μίλησε ο Γ, Παπανδρέου επιμένοντας πως το νομοθέτημα της Άννας Διαμαντοπούλου αντιμετωπίζει τις εκπαιδευτικές στρεβλώσεις του παρελθόντος…

Ο Γ. Παπανδρέου, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος όπως ο ίδιος ισχυρίζεται ακόμα,  υπογράμμισε πως έως σήμερα, επρόκειτο για ένα «Σοβιετικό μοντέλο κεντρικού σχεδιασμού χωρίς να είναι καν ορθολογικός. Γιατί πολύ απλά είναι πελατειακός. Ατή η αντίληψη ομφάλιου λώρου με το κράτος επεκτάθηκε και στο φοιτητικό κίνημα. Η αγνή πρόθεση συμμετοχής μετατράπηκε σε ευκαιρία συναλλαγής φοιτητοπατέρων με καθηγητές που ήθελαν διοίκηση. Η εξαγορά ατών των συνειδήσεων μετέτρεψαν τα πανεπιστήμια σε κέντρο που μεταδίδουν την νόσο του συστήματος, την πελατειακή συναλλαγή».

Και όλα αυτά από τον πολιτικό ο οποίος διετέλεσε δυο φορές Υπουργός Παιδείας (Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων) την περίοδο 19881989 και τον Ιούλιο 1994 έως τον Σεπτέμβριο 1996.

Πρόκειται για την τελευταία πράξη κατεδάφισης ενός αποτυχημένου πρωθυπουργού μιας καταστροφικής κυβέρνησης, σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας…

«Αν φέρναμε εμείς αυτό τον νόμο υπήρχε καμία περίπτωση να τον στηρίξετε; Θα καίγατε την Αθήνα. Δεν έχετε το ηθικό και πολιτικό στερέωμα να μιλήσετε για συναίνεση. Στο μυαλό του ΠΑΣΟΚ ήταν πάντοτε οι μεθοδεύσεις, οι μηχανισμοί και ο έλεγχος των μηχανισμών» σχολίασε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Α. Λυκουρέτζος «ενημερώνοντας» την κυρία Διαμαντοπούλου πως δεν μπορεί να μιλάει για αξιοκρατία όταν Διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προάγει τη σύζυγό του για διευθύντρια σε σχολείο της Περιφέρειάς του.

antinews

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.